vätterfesten .

Kom in på apberget och hittade dessa sjukt snygga bilder, haha!







































Trevlig kväll!

tuta och kör .

shulululu
(som libb alltid uttrycker sig)

allt bra med er?
I dag måste jag erkänna att det känns betydligt bättre, har varit hemma med nära och kära och laddat upp igen. Måste säga att man känner sig som en helt ny människa. Välbehövligt! hoppas ni känner desamma.
Idag har det hänt något som jag aldrig varit med om förut. Ni kommer inte tro att det är sant, men Lina har övningskört för första gången i hela sitt liv, det tog lång tid innan hon tog steget men nu är det första steget avklarat, pjuuuuu! Jaa, jag lovar det är sant, förstår om ni inte tror mig, jag kan knappt tro mig själv måste jag nog erkänna. Pappa och jag har haft en heldag, med en massa bilsnack. Har till och med testat att byta däck, det var en upplevelse må ni tro :)
Köra bil är riktigt skojjigt, hoppas det blir en sväng till i morgon innan jag åker tillbaka till huskvarna.

I morgon står det match på programmet. Känner mig lite avvaktande men är endå super taggad, waggeryd borta! Hoppas bara benhinnorna håller.. Så ni får hålla tummarna för mig i morgon, så ska det nog gå vägen. Nu ses vi kanske inte på ett tag igen, ni vet, internet (suck) Men ha de åh puss på er alla sköna lirare

tut!tut!




Föresten, dagens låt: I Kissed a Girl - Katy Perry


åt helvete med allt, nästan iaf .

jaa, nu är det verkligen inte bra, känns som allt faller!
nu går fotbollen inte bra alltså, har jätte problem med mina benhinnor som jag haft ett antal gånger nu. Åh det blir bara värre och värre. Har ont vad jag än gör. Känns allmänt tråkigt! Skolan har ju precis börjat men jaa, vad ska man säga.. har en mattelärare som är totalt, jaa finner inga ord tyvärr.
Känns inte kul att komma tillbaka efter en så lång frånvaro och börja berätta om allt som är så dåligt, men det är verkligen så jag känner just nu.
Tur att jag har mina fantastiska vänner och familj som stöttar mig i allt, tack!
..... jävla benhinnor

ciao,


fredag och äntligen helg .

heeej .

Nu är jag här igen, saknat mig? klart ni har!!
Hoppas allt är bra med er, här är det alldeles kanon.
Nu sitter jag här hemma hos Alexandra på öxnehaga och väntar på att bruden ska "skita" klart snart, en attans tid det ska ta, tsss!
dagen har varit följande:
Lugn och skola somvanligt nu förtiden. började kl. 9:15 idag men helt meningslöst, skulle gå igenom nya hemsidan men såklar så kronglade det, som vanligt på sanda. så det blev lite studieteknik innan vi fick sluta typ vid elva eller nått. Sedan hängde sofia på hem en sväng och vi bara låg och slappade framför tv.n allmänt skönt. därefter skulle hon hem och träna och tog tåget, sen såklart så somnade jag framför tv:n och vaknade utav att joss undrade när jah skulle ner till vapenvallen och se u-laget spela match. Min lilla gullunge sandra skulle ju spela. Så iaf det blev lite brottom där ett tag, snabbt slänga ihop grejerna som jag skulle ha med till sandra efter matchen sen och ner till vapenvallen, men väl nere var det riktigt trevligt. Åh första halvlek bjöd på roligt spel, med snygga hörnor :) och snygga nickmål!!
Sen var det dags för en lång väntan "host" sandra skulle duscha och byta om, det vet vi ju alla vilken tid det kan ta, men ska nog inte säga något! sen blev de hemmakväll, godis i stora lass, mums! sen åkte vi hem till henne och fick en jättegod middag, mätt, jaa kan man lugnt säga. Åh nu har vi bara suttit på hennes rum och haft det mys och bara snackat om allt, så jävla skönt att kunna snacka med dig snygging, ser så lika på allting. känns verkligen att vi hör ihop på något sätt.. som vi känt varann hela livet. du är guld!!
men nu ska jag kila, pusss hej!



. snygge fan .

färga håret och mys i Tenhult .

halloj alla sköna lirare .

Nu var det ett bra tag sen, ursh måste bli ändring på detta asså, kan inte fortsätta såhär! internet är saknat i min lägenhet nu kan jag lova er, men som tur är så får jag låna linns internet lite! Så här är jag hos mitt lilla hjärta i Tenhult. 
Dagen har varit helt okej, för att vara första skoldagen. Började med att jag vaknade utav alarmklockan för första gången på mycket länge kan jag lova. sen blev det en skön dusch och lite frulle. Därefter gick jag till josse där vi och amanda vandrade vidare till storparketten där de var ett himla tjat om att de är ombyggnad på hela sanda, som de lovat skulle vara klart när vi började, men håller vad de lovar är inte sandas bästa sida! sen fick vi fika av ulla-britt, gott! därefter var det lunch och första skoldagen var avklarad. Gick hem och tittade lite på os, sen ringde linn och sa att hon skulle komma hem vid tre och jag åkte in för att möta henne med bussen, som vanligt var jag sen ute så linn hjärtat fixade hårfärg till mig. sen åkte vi till hennes gulliga mor i Tenhult och fick en god middag och började med håret. Nu sitetr jag här med hårfärg ända in i hårbotten och bara TRIVS. men här får de nog räcka, ska umgås med min goding nu. 

hade, pusssssss! 


linn, du är så underbar åh jag trivs så sjukt i ditt sällskap! 

 

sista innan skolan börjar .

hej mina små pärlor .
Detta är då mitt sista inlägg innan skolan börjar förmodligen, eftersom detta är sista dagen i ödeshög på länge, för nu blir det huskvarna på heltid äntligen. Jobbigt att sitta och åka fram och tillbaka. Åh nu undrar ni säkert varför detta då är det sista, men som jag berättat i något annat inlägg tidigare, så har mitt internet blivit uppsagt i huskvarna och jag håller på att fixa nytt så snabbt jag bara kan. men det tar ju sån himla tid.. men förhoppningsvis får jag det snart! annars hörs vi inte på ett tag. hoppas ni inte blir alltför ledsna. kanske kan slänga in ett inlägg om jag är hos någon med internet i västa fall, tihii! Om inte så får ni ha de så bra ni bara kan, så hörs vi så snart som möjligt,

pusspuss


vädret .

jag måste bara instämma,

"vad är det för fel på vädret?"
Det kan ju inte fortsätta såhär, jag får panik!
ena stunden så skiner solen och andra så öser det ner.
Jag förstår mig inte på det helt enkelt, åh de är nog meningen att jag inte ska göra det heller.

hipphipp hurra .

För idag är det Hannas stora dag,
ett stort grattis till dig mitt lilla hjärta.
hoppas du får en kanon dag!



17 år och fortfarande lika underbar!

match .

hallojsan!

match idag, vapenvallen.. nähej du! där kan man nog bada skulle jag tro, så som de regnar hela jävla tiden! ursäkta men blir lite småtrött på de nu faktiskt! Så det blev zinken, konstgräs mitt i sommaren känns inte helt rätt men så kan de vara! uppvärmning i ösregn det är fint, tacka den svenska sommaren för de! iaf vad jag vill komma fram till är att när vi spelat i jaa, vad kan de ha varit 20 minuter så var zinken inte konstgräsplan längre utan en enda stor vattenpöl som vi sprang på.. Åh bollen, tror ni den rullade, nejdå.. den stannade såklart hela tiden, helt otroligt! aldrig varit med om något liknande..  så det blev kamp fotboll till slut. gick ju inte att spela.. men som tur var blev det vinst med 1-0.. extra skönt med vinst i en sån här match! tyvärr inga bilder på eländet! 
nu är jag trött så de blir nog sova lite, åh i morgon blir de upp och jobba .
åh förresten jag har blånagel igeeeeeeeeeeeeen...skit! 

pussspusss  

hallihallå i stugan .

hej på er snyggingar!

jag har ju inte berätta om helgens händelser så då fick jag skit utav fröken Heimdal  som trodde jag glömt, "hallihallå i stugan" fick jag då höra, men klart jag inte glömt det, skulle aldrig hända! bara att jag inte fått några bilder utav damen och sen så har jag ju varit i huskvarna och inte haft något internet så det är därför, men nu så, är hemma i Ödeshög igen och internet är på plats och bilderna bara ramlar in :) heh! så här ska ni få höra: 

fredagen började med en jättemysig träning på "kullen" våran nya favoritplan.. eller alla planer var ju avstängda p.g.a. det mysiga regnet som föll över oss, och som hade gjort det i flera dagar som ni nog vet vid det här laget. Ursh åh fy! så de blev träning på en kulle vid vapenvallen iaf, blev inte mycket till spel där kan man inte påstå.. så vi löpte mestadels utav tiden. Sedan följde lilla linn med mig hem och vi tog en dusch och fräschade till oss lite, aa herregud! ni kan ju bara tänka er, vilket kaos de var :) men trevligt som tusan hade vi! sedan gick/sprang vi till linns klasskompisar johanna och elli, (så härliga tjejer) och därefter sprang vi som galningar för att hinna med bussen in till juniporten där det var partaj hos någon calle tror jag, trevlig kille! Jättekul var det verkligen där också, toppen! så det blev en låååång kväll, men inte gör de mig något för det var de värt, mycket lyckad! tack till alla. 

lite bilder kommer här också: 

  
  
                               

Lördagen föjlde tätt därpå med att jag vaknade upp hemma med linn på en madrass nedanför mig, mysigt! Vi vaknade utav att mamma ringde och sa att de var påväg ner, så det var bara upp och dags för att laga lite frukost, vi hann inte mer än sätta oss och börja käka innan de redan var framme, så där satt vi och åt och familjen min tittade på :) sedan bar det av mot jönköping centrum för att släppa av toppenpinglan linn som skulle jobba på Sibylla, sedan fortsatte vi till A6 och shoppade loss lite, där det för min del blev ännu mera kläder, åh vad kul det är:
* röda levi´s jeans
* två linnen blått&grönt
* en röd kort kofta
Åh allt detta MQ för halva reapriset, ibland kan man fynda :)
sen åkte vi hem till ödeshög igen och firade pappa, så släkten kom på besök lite, jag drog vidare till olsson och vi fortsatte till Dennis och hälsade på lite. kul att träffa dom igen!  

Söndagen blev lugn mycket lugn!
låg mest i soffan med mamma och kollade film, men de är skönt det med ibland, vi åkte ner en sväng till vättervallen oc kollade på bror min som spelade match, vann med 2-1 kul att se! sedan lite senare på kvällen åkte jag tillbaka till huskvarna med morbror som endå hade vägarna förbi.

Jaa, vad kan man säga, jag måste nog sammanfatta helgen som lyckad!
men nu är det dags för sängen, god natt!

shopping i massor .

hej mina pärlor .

Var hos hanna igår en sväng, sjukt trevligt! Åh hon visade mig denna sida, var bara tvungen att visa er. Hur mycket snygga kläder, skor som helst, och så himla billigt, otroligt!
här är några av mina favoriter: 

        

 
Om ni vill checka sidan så går ni in på:
www.gojane.com
 
CiaoCiao .


move your body .

vill dansa dansa dansa, åh om inte denna låt att dansa till vilken annars, love it!
  

sean paul - temperature

The gal dem Schillati...Sean da Paul
] it to...to all girls
Five million and forty naughty shorty...
Baby girl...all my girls, all my girls...Sean de Paul say

Well woman the way they time cool I wanna be keepin' you warm
I got the right temperature for shelter you from the storm
oh lord, gal I got the right tactics to turn you on, and girl I...
Wanna be the Papa...You can be the Mom....oh oh!

Make I see the gal them bruk out pon the floor from you don't want no worthless performer
From you don't want no man wey can't turn you on gal make I see your hand them up on ya..
Can't tan pon it long.....naw eat no yam...no steam fish....nor no green banana
But down in Jamaica we give it to you hot like a sauna..

Bumper exposed and gal you got your chest out but you no wasters cause gal you impress out...
And if you des out a me you fi test out,Cause I got the remedy to make you de-stress out....
Me haffi flaunt it because me God Bless out...And girl if you want it you haffi confess out...
A no lie but we need set speed a fi test the mattress out..

Gal don't say me crazy now, this Strangelove it a no Bridgette and Flava show..
Time fi a make baby now so stop gwaa like you a act shady yo...
Woman don't play me know, cause a no Fred Sanford nor Grady yo....
My lovin' is the way to go...my lovin' is the way to go.....

When you roll with a player like me...with a brother like me girl there is no other
No need to talk it right here to spark it right here keep it undercover
From me love how you fit inna you blouse and you fat inna you jeans and mi waan discover..
Everything bout you baby girl can you hear when me utter.
Make I see the gal them bruk out pon the floor from you don't want no worthless performer
From you don't want no man wey can't turn you on gal make I see your hand them up on ya..
Can't tan pon it long.....naw eat no yam...no steam fish....nor no green banana
But down in Jamaica we give it to you hot like a sauna..

oh oh
oh oh
oh oh


idag . 
                                                                                                          
Jobbat mellan 9-16 har varit jätte lugnt inte haft något att göra. den när jag kom hem, tog jag cykeln upp till spåret och sprang ett par varv, gick inget vidare idag, tungt och lite ont i benhinnorna igen. Känns inte bra, lite orolig över att inflamationen är påväg tillbaka, men så ska vi inte tänka! Sen var det hem och hopp in i duschen innan maten, och det blev lax idag, gott! Pappa fyller så firade honom lite, han fick en parfym utav mig ju som jag nämt tidigare tror jag. förövrigt är det ganska lugnt. sugen på att göra nått kul i helgen men får se om planerna håller. (hoppas)
men ska gitta nu, vi hörs.. sköt om er!


Pusssss

härliga citat .

tjooooo .
kom in på en internet sida där det fanns massor utav roliga citat,
därav några som små barn citerat, hur gulliga som helt var bara tvungen att visa dom för er ..


Barn om kärlek...

Hur känns det att bli kär?


"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år


"Om det tar lika lång tid att bli kär som att lära sig att stava vill jag inte vara med. Det tar alldeles för lång tid."
Glenn, 7 år


Spelar det någon roll hur man ser ut?


"Om du vill bli älskad av någon som inte redan finns i din familj, är det inte fel att vara vacker."
Anita, 8 år


"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den, och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."
Brian, 7 år


Hur uppför sig kära personer?


"När en person blir kysst för första gången trillar han ner och reser sig inte på minst en timme."
Wendy, 8 år


"Plötsligt får de filmfeber så de kan sitta i mörkret tillsammans."
Sherm, 8 år


Barn om hur barn blir till...


Dom kommer i ett ägg och sen åker dom ut ur pappans snopp och in i mammans mage. Sen växer dom och kommer ut. Det tar kanske 14 dagar. Dom kommer ut genom rumpan. Jag har sett det på TV.
Robin, 5 år


De bajsas ut av mamman. Innan var det ett ägg. Det hoppade in i mamman från pappan.
Martin, 4 år


De kommer från mammans mage. De kommer ut från mufflan. Vet inte hur de kommer in.
John, 4,5 år


Ja, det är frön i pappans, ja här (pekar). Då kommer de genom slidan till mamman. Det frö som kommer först, ja det får bli bebisen. Om två kommer så blir det tvillingar. Sen måste bebisen stanna inne i mamman tills den känner att magen är tillräckligt tjock. Sen får man åka till, vad heter det, BVC. Sen får man ta ut bebisen. Jag vet inte riktigt hur, men man får ta i.
Viktor, 6 år


Först är man i pappas mage. Sen är man i mammas mage. Sen kommer man ut. Man får åka till sjukhuset.
Marcus, 4 år


Jag har sett det på TV. Först är det massor av frön. Sen flyter de in i mammans mage.
Jenny, 6 år


Först är det ett litet frö som växer och växer och mammans mage blir tjockare och tjockare. Sen när den är tillräckligt stor kommer den ut.
Christopher, 4 år


Först är det ett litet frö. Sen kommer det massa såna här som ser ut som små saker. Sen simmar dom in i en liten grej. Sen växer och växer och växer dom i ett par dagar. Den ligger inne i en liten rund grej i magen på mamman.
Ida, 5 år




Dagen för övrigt har inte varit något speciell alls, utan jag har jobbat och lite, så det finns nog inte så mycket mer att tillägga, ska gå och lägga mig nu snart, blir att jobba i morgon också. Åh snart börjar skolan igen, bara två veckor kvar precis i dag, inte klokt. Det känns ju som vi precis gick på sommarlov, ajja, ska inte tänka mer på de nu, utan njuta av ledigheten så länge den varar,

GOD NATT 



Pusssss 


helgen och lite till .

heeej snyggingar!

Hemma och tillbaka till internet, härligt!
Har varit i huskvarna hela helgen, toppen helg måste jag säga, inte mycket att klaga på där kan jag lova. 
mys,fotboll,vänner,skratt,shopping,godis,film,buss,pizza..... är bara en liten del av helgens ingredienser. Här kommer resten,

Fredag: 
Lugn och städad hemma i Ödeshög med familjen tät intill, var längesedan vi umgicks, trevligt på många plan. Det blev mys framför tv:n efter en lång och god måltid som bestod utav Grillat kött, klyftpotatis och bearnasesås, mums!

Lördag:
Upp tidigt och packade för skulle ju till Huskvarna, mamma och pappa skulle köra mig till gränna där jag skulle ta bussen, för det går ju inga bussar från Ödeshög på helgerna, DÅLIGT vill jag bara tillägga! Väl på bussen träffade jag Mathilda-bus och hennes gränna kompisar, så det blev ingen tidningsläsning som planerat utan det fanns mycket trevligt att snacka, som vanligt! Sedan hoppade jag av i huskvarna och bytte väska i min lägenhet och packade för skulle ju till Linn och umgås lite i helgen. Sen blev det brottom till bussen, slängde i grejerna i väskan och hoppades på att få mä fotbollsgrejerna också. Men när jag kom fram visade det sig att jag kollat fel, det var ju lördag inte måndag-fredag. så där fick jag sitta och vänta, typiskt mig! Sen drog jag in till stan iaf och träffade min lilla blondie som jobbade på sibylla. Där man fick lite käk, men hon slutade inte försen fyra så jag gick och shoppade lite tills hon slutade. Sen var det dags för atlantis och en dusch. Där smög vi oss in som ingenting, och snodde deras duschar, de stackarna som trodde vi skulle sola, attans så fel man kan ha, tsss! Jag som inte hade en aning om att man kunde göra så, men linn är en riktig gangster, åh alltid lär man sig något nytt. Sen blev det tåg till lilla vackra Vaggeryd och linns pappa, härlig man de dära! Egentligen skulle vi ju på årets fest, men vi bestämde oss för att vara duktiga och ladda inför morgondagens match på ett bättre sätt genom godig, film och hårfärgning. Om jag får säga det själv tror jag ingen fest i världen slog våran mysiga hemmakväll! Filmen "ond aning" var väl kanske ingen höjdare men det fanns mycket annat. Vi hoppade studsmatta med linns lillasyster, jag färjade håret på linn så hon trodde det skulle falla av, men snyggt blev de till slut, åh vad jag vet har det inte fallit av än. Cyklade gjorde vi mää, herregud, vilken åktur, hade kramp i både magmusklerna och käken, det är väl inte de musklerna man borde jobba med när man cyklar eller? ajja, köpte mjölk för 9 kr och betalade med kortet .. kallar jag klass! sen får vi ju inte gjömma linns fantastiska skämt xD

Utanför krogen
Varför har negrer platta näsor?
Stopp här kommer inte du in, säger vakten och sätter upp handen.
Varför har negrer krulligt hår?
Hur ska jag nu komma in? tänker negern fundersamt och skruvar pekfingret i håret.
Varför har negrer så stora näsborrar?
Jasså, du kom in endå! säger vakten och drar ut nergern med två fingrar i näsborrarna.


Den där damen kan sina skämt ska ni veta, hon började med slutet och försa sig men till slut fick hon till det :)
Tror jag fått med det mesta utav den dagen, vill ju inte gå in på förmycket detaljer! Ni skulle endå bara bli så avundsjuka.
 måste bara säga en sak till, Linn du är så jävla goo, my little solemate!

 
 
Söndag:
Klockan ringde vid 10 och Lina hade vaknat redan vid 8 och varit hur pigg som helst, medan miss Heimdal låg var inne i sin skönhets sömn, och för er som inte vet, ett litet tips bara. stör henne inte, för då blir de kalabalik. Hon behöver 10 timmars sömn per natt, viktigt för fröken. Så lina var pigg men inte linn, så jag fixade iordning lite, packade ihop mina saker och så, sen var det frukost, gott! med gröt och grejer (förebyggande syfte) inför matchen, egentligen är inte gröt min speciallitet men ajja, det slank ner. Sedan kom Jackie och hämtade oss i sin (röda) blå bil, och vi var påväg till vapenvallen. I bilen planerade vi nästa helgs händelser och hade inte den minsta tanke på match.
Men nere på vapenvallen och i bussen på väg till mariannelund var det andra grejer, Matchen närmade sig och alla var taggade.
Första halvlek blev visserligen mållös, i spöregnet men i andra visade vi att vi var det bättre laget och gjorde 1-0, skönt! Vi var det bättre laget under hela matchen och spelade riktigt bra, men endå räckte det inte, i de sista minutrarna lyckas  de peta in ett retligt 1-1 mål, som även står sig matchen ut. lite bittert men så kan det vara.
Väl hemma igen, var jag jättehungrig så libb,marre,hanna, jag och dorin gick ner till "rosens pärla" och slängde i oss en pizza, inte bara det utan det bjöds på en hel del annat också men det kanske vi inte ska gå in på eller va säger du libbe? Sedan gick alla hem och jag packade upp lite, sen kom simon och vi kollade en film och snackade lite, kul har inte träffats på länge.
Lyckad helg helt klart!

   
"Fotboll så mycket mer än bara en sport"

Måndag+Tisdag:
Inget fel på dom heller, måndagen börjar med ett sms från josse som erbjuder mig att käka frukost hos henne, åh bara umgås, ett sånt erbjudande tackar man ju inte bara nej till sådär. Självklart, så det blev en underbar start på dagen! Sedan umgås jag med henne hela dagen, vi kollar film och lagar tacos, springer efter bussen, träffar melinda, skrattar och massor där till. Helmysig dag, Josse du är min nummer ett!
tisdag, idag! Blev det upp och en härlig dusch sen iväg till A6 och uträtta lite ärenden, skulle köpa något fint till pappa som fyller på torsdag och även fröken olsson som fyller den 13:e. Blev iaf. en parfym till pappa, men hittade inget till hanna så får väl se vad det blir, måste fundera lite till tror jag, ska komma på något riktigt bra den här gången. Sen blev det ju dom vanligt en hel del annat också, som
* hood tröja från bikbok
* svarta jeans från sisters
* spetsbh från lindex
* linne från MQ
där rök sommarjobbs pengarna!
Sen hem och städa lägenheten lite, tvätta och ner till träningen som fick skit idag, inget som riktigt fungerade. Men så kan de vara ibland, fick iaf lite beröm utav idde, Tack, behövdes en dag som denna när man känner att inget annat fungerar. Löpning på slutet också, pjuu jobbigt. Men libbe kan man ju tro kan springa mil den tjejen, beundrar henne, vilken kapasitet, goo girl!
sen åkte jag med mathildas trevliga mamma till gränna där pappa kom och hämtade mig. Det var allt! haha..

Nu har jag väl endå gått för långt, om ni ens orkat läsa hit, eller har ni somnat?! 
ajja blir inte mer härifrån idag iaf. 
Puss&Kram ska sova lite nu, upp och jobba i morgon! 

 

Ginatricot, hell yeah .

heeeeeej .
Shoppa är något jag alltid älskat, det är lite som med fotbollen min passion :)
åh en av de absoluta favoritaffärerna är ju såklart Ginatricot, har ju det mesta och för alla.
Så tänkte att jag skulle slänga in några av mina absoluta favoriter just nu:

     

Vad tycks?

Dagen har varit förjävlig vill jag medge, ursh! Jag började jobba vid nio i dag och slutade vid fyra, där emellan slet jag arslet av mig, det var folk konstant på konditoriet idag, åh att alla ska komma på samma gång också. Förstår mig inte på det ibland. Det bara rann om mig, inget vidare fräscht inte sant, men som tur var blev det en lång skön dursch när jag kom hem. Inte helt fel!! När mamma sedan slutat åkte vi och hämtade mina nya glasögon, suuuuuuuck! vill inte ha, så himla jobbigt men nöjd med själva glasögon måste jag nog erkänna att jag är. Åh ser gör jag ju nu också, ett STORT plus som gjort denna dagen till en okej dag till slut. Men nu ska jag faktiskt gitta har inte tid att sitta här hela kvällen, ska faktiskt umgås lite med familjen. känns som det var ett bra tag sen nu!
ha de, snyggingar . Hörs kanske nått innan jag ger mig av till jönköping i morgon!
 
Pusssss                                        
                                                             


RSS 2.0