Tell your story .

helgen har varit jättebra hittills, jag behöver nog inte säga mycket mer, här kommer bilder som kan sammanfatta lite mer. Speciellt fredagens äventyr!











PUSS ♦

snart helg .

heej på er!
Idag kommer de bli en snabbbloggning eftersom klockan är mycket åh jag har hur mkt som helst att göra. Men självklart kände jag ju att jag var tvungen att blogga endå.

Vaknade med joss intill mig igen, de börjar bli som en vana att hon sover hos mig, åh jag tycker bara de är trevligt! Inte lika tråkigt som att vara själv. Alltid lika treevligt att ha någon att prata med :) speciellt den tjejen, säg vad ni vill om henne, men när hon börjar prata då kan hon inte sluta :) så vi somnade ganska sent igår också, men de gör inget!

vi började skolan vid halv 11 idag, Mmm, sovmorgon de gillar vi!
det var företagsekonomi och sedan skulle vi ha svenska, lunch och sen engelska.
Men både engelskan och svenskan blev inställda, så vi slutade riktigt tidigt idag.

Detta var ju tvunget att fira på något sätt, så joss, linnea, mathilda, sofia och jag drog till chiliThai för att käka, därmed hann vi ju in på en resebyrå för att kolla upp våran utomlandsresa som vi så gärna vill åka på!

Sedan åkte vi hem och jag somnade lite, pluggade lite engelska åh självklart så handbollsmatchen Sverige - Serbien där sverige vann överlägset. Så sverige blev alltså 7:a i VM. Inte så dåligt tycker inte jag.

Därefter var de träning, tipshallen mellan 20:00 - 21:30 åh jag kunde faktiskt vara med hela träningen :D as glad!
Åh så ska vi spela cup på söndag också, kul! hoppas benhinnorna håller bara.

bilder från dagen:


dagens outfit

josse och linnea

sofia, jag och mathilda

linnea snygging

josefine :)


men nu måste jag gå, PUSS

förresten, imorgon är de HELG, Åh vi ska till habo och röja!

Julklappsbyte .

haha, jaa de stämmer faktiskt!
Visst låter de sjukt, julklappsbyte i slutet av januari, men de var faktiskt såhär:
Josse, Linnéa, Mathilda, Sofia och jag bestämde oss för att vi skulle byta julklappar på ett roligt sätt iår. Då blev de julklappsleken där man skulle dra en lapp med en av de andras namn på och den skulle man handla julklapp till :)
Ganska kul, men eftersom vi hade fullt upp hela tiden runt jul så har den där leken/bytet blivit av.

Så äntligen idag blev de av, lr de var på håret, mathilda kunde tyvärr inte, för hon skulle spela match, synd! Men vi andra körde!

Det blev en tripp in till stan istället för som i själva verket hemma hos mathilda. Vi käkade först på McDonalds eftersom alla var utsvultna, sedan satt vi där en evighet och tjatade om allt möjligt. Vi böt också de efterlängtade julklapparna där. Folk runt om kring oss undrade nog vad fan vi höll på med, men vi är inte dom som byr sig direkt, haha! 

Sedan blev de lite shopping för dom som kände för de och hade pengar, så jag inhandlade en ny t-shirt och ett halsband, därefter åkte vi hem till josse för att spela Wii och hälsa på lilla "NISSE" alltid lika trevligt att vara hemma oss familjen Rydén, man känner sig alltid så himla välkommen :) Åh de gillar vi! 

Därefter skulle sofia ta tåget och gick medan Linnéa skulle ner och ta buss 121:an vid esplanaden och möta getto, så joss bestämde sig för att sova hos mig inatt igen, inte mig emot, inte mig emot! Så vi följde med linnea ner och handlade vaniljyoghurt och mjölk tills imorgon bitti. Sedan gick vi med getto hem och snackade lite skit. 

När vi är påväg hem diskuterar vi husdjur åh josse säger: 

- Lina, du borde skaffa katt!
- Jag tror inte att jag skulle ha tid med en, svarar jag
- Nej, föresten. Du kommer nog inte hinna vattna den! 

hahahaha, de var de dummaste jag hört på mkt länge, VATTNA?!
ajja, alla har vi våra dagar!

Dagen förövrigt har varit BRA! 

lite pics från dagen:








PUSS

Bästa tisdagen .

Jag har haft en riktigt bra tisdag hittills. Även fast det är tisdag och vi går kl. 8:00 - 16:00 i skolan!
Dagen började med träning igentligen, men eftersom jag har ont i mina benhinnor så blev de rosenlundsbadet. Det var skönt att plaska lite i vattnet på morgonen. Josse följde också med för att simma eftersom hon har problem med foten.

Därefter blev de den efterlängtade frukosten, mums! Vi hade företagsekonomi som första lektion och information om valet inför trean, sedan Lunch som bestod av stuvade makaroner och köttbullar :)

Vi fortsatte dagen med psykologi och mental träning och avslutade skoldagen med idrott och hälsa. Sammarbetsövningar, riktigt trevligt för en gång skull!

Därefter gick jag och joss hem till henne och packade hennes väska, för hon ska nämligen sova hos mig inatt, mysigt!
Vi har träning ikväll vid 20:00 och sedan ska vi laga lite mat och käka, lr om de blir east end, vem vet!

Men nu undrar ni säkert vad de är för märkvärdigt med denna dagen, lr vad de är som gör den till den bästa. Åh de är på grund av alla mina underbara vänner som gör dagarna till dom bästa, speciellt josse som gör mig så hääääääääär GLAD!
Tack joss för du lyser upp min tillvaro, åh jag kan förstå om folk tycker vi är småknäppa men de är de som gör oss så speciella, åh de gillar vi!

Vi ses senare, PUSS

Äta bör man, annars dör man .

Denna film hittade jag på josses blogg  www.josefineryden.blogg.se
. En hemsk film om anorexi.  Något som jag tycker alla borde se och ta del av.
Tänk på vad ni gör med erat liv, kroppen är ingen evighetsmaskin!




snyggt till våren .




Linne H&M, skor GoJane.com, shorts Topshop, armband, väska och skinjacka Ellos!

Fotbollen är mitt liv .

Jag saknar att inte kunna träna som vanligt med de här härliga gänget!!


ny vecka, nya tag .

hallå snyggingar,
Jag sitter här i träningskläderna och har inte kommit längre, duschen känns oerhört långt borta när man sätter sig vid datorn. Åh att de alltid är lika frästande att sätta sig här när datorn är på!

Dagen började med att jag vaknade med en fot i ansiktet, åh de var ju självklart fröken rydéns :D Ajja, får väl stå ut med de, hon ska ju sova här imorgon också, Åh jag ser faktiskt fram emot de. Efter de så var de frukost åh vi fixade iordning oss lite. Var en aning trött, åh de är väl inte så konstigt, p.g.a. att joss höll mig vaken hela natten med att lysa mig med lampan rakt i ansiktet och spela en massa skitlåtar!!

Iaf, därefter hämtade vi Andreas och gick till skolam där de stod företagsekonomi på schemat, åh vi var riktigt duktiga idag och jobbade igenom hela häftet med bokföring, så i morgon kan vi slappa oss igenom lektionen! tisdagarna brukar alltid vara sega, så de känns bra!

Sen var de lunsch och pyttipanna, jaa de säger ju allt. Men vi bytte lunchkamrater för en gång skull och de var trevligt! Men de brukar de ju vara :)
Därefter hade vi engelska och de blev ingen lång lektion, datorerna som vi skulle använda fungerade inte, lr rättare sagt internet så vi fick sluta en aning tidigare :)

Jag och joss gick hem till henne och fikade lite och spelade Wii :) Åh jah vann ju såklart ^^ Därefter kom Linngull och vi gick hem till mig och snackade lite och åt mat. Sen var de träning pågång. Styrketräning och löpning, whiiiiii!

Åh Linn, du är välkommen till mig när du vill :) <3



Men nu är jag hemma och helt slut i benen,
dags för duschhhhhhhhhhh

PUSS



Ne-Yo med låten Mad



Tycker starkt om denna låten, riktigt skön!

read it, or leave it .

Grrrrrrrrr!
Nu är jag tillbaka igen, shit var jag har bloggat på sista tiden, hur ska nu detta sluta? :) hah! 
Jag sitter i sängen och har precis kollat klart på ännu en beck film, denna gång blev de "monstret" mycket bra den också. Josse är här och socialiserar sig lite åh ska även sova här inatt, Åh så mysigt vi har de! 

Vi har varit på korpen och jag gick stå i MÅL! kan ni fatta, jag i målet, de gick inte allt för bra, kan jag lova! förlorade, jaaa! 
Sedan drog vi ner till huskvarna willys och ICA för att shoppa lite mat att äta under kvällen. Det fick bli kroketter, klyftpotatis och hamburgare med bearneasås, mums! Som vanligt tog de ett tag innan vi kom till skott med att laga maten men tillsist blev de riktigt bra, Joss är ju lite knas och blandade såsen med ketchup, hur gott kan de vara på en skala? förstår jag inte rikigt, men som sagt, de förvånar mig INTE! 

Jaa, va ska man säga vi trivs bra ihop, jaa inte bara bra utan sjukt bra ihop, dessa bilder förklarar kvällen:


dagens outfit

jossälsk

maaaaaaaaaaaaaaaaat

det var riktigt gott

mums

joss äter mig ur huset

Iren huaa, barnaskrik&jäkelskap, Beck


Som sagt vi trivs så häääääääääääääääär bra tillsammans ♥


PUSS

korpen .

då var de söndag igen, åh match som väntar i tipshallen!
korpen, haha!
De är de som är så himla roligt, korpen är lixom en cup som är en aning oseriös och där kommer vi, hff damlag och är så seriösa man kan bli, med matchställ och uppvärmningar en halvtimme innan matchstart medans resten av lagen har shorts och t-shirt och går bara in och kör.

Men de är väl de som gör oss så sjukt bra och annorlunda. Åh de är de som jag tycker så mycket om, vi är ett härligt gäng och har sjukt kul ihop!


HFF <3


PUSS

Jag vill ha sommar nu .

UNDERBARINGARNA


Mathilda, Martina, Jag, Bella, Anna, Elli, Linn åh snyggingen Josse fotograferar!


saturday feeling .

lördagar, lördagar, lördagar!
Man kan ju inte annat än att älska dom, jag gör de iaf! Något som är riktigt bra med dom är ju självklart att det inte är någon skola, men också att man kan göra precis vad man vill, inga träningar, inga tider att passa, inga måsten. Hur bra som helst!

Just denna lördag har varit bra måste jag säga. En lugn lördag iaf, bara vara med familjen och ligga och titta på tv och ta de lugnt. Men de som gör att dagen inte blev så bra som jag hoppats på är att mina underbaringar inte är här hos mig, som josse tillexempel, hon som är så duktig och jobbar och ligger i medans jag sitter hemma och latar mig. haha!
Det är någon som jag saknar nu när jag är hemma i ödeshög. Åh linn också såklart. Även alla andra fantastiska människor!

Men imorgon är de ju söndag och då ska jag ju bege mig tillbaka till alla härliga människor. Jag ska även klippa mig imorgon, åh jag har ingen aning om hur de ska bli, men blir nog inte allt för mycket förändring, Måste iaf klippa topparna som är sjukt slitna!
Åh jag ska även spela korpen vid kvart i 7 imorgon kväll med laget, kuuuul! Hoppas benhinnorna håller bara :)

Åh nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och tittar på tv4 plus och på wallander "mörkret" en av de besta wallanderfilmerna om ni frågar mig, så ska nog se klart på den.

PUSS


makeup .



Tänk vad lite smink kan göra


Nu ...

sitter jag framför soffan hemma i ödeshög med mamma och tittar lite på let´s dance, faktiskt riktigt kul :)

Idag har jag hunnit med skola, att träna, packa, josse och åka hem! Åh nu sitter jag och njuter av stunden, skönt att få vara hemma och bara slappna av!

i helgen blir de bara att slappa och ta de lugnt, hur skönt som helst, var riktigt länge sen.
Imorgon blir de självklart handboll kl. 18:00 på tv4, glöm inte de :)

Puss

Örhängen .

halloj, jag tror de är dags att slänga in några snygga örhängen från H&M:

    
De kostar bara 19,50 kr och jag tycker de är läckra!

Josefine Rydén .

Josse, den här är till dig för att jag tycker om dig <3



bara för att du tycker om denna åh för att jag vill att du ska vara glad, åh för att tisdagar är våra sovaöverdagar...
 du är en som föralltid kommer stå mig mycket mycker nära

PUSS

festen .

shit, jag har ju glömt en riktigt viktig sak, FESTEN!

Den har jag ju inte haft en tanke på, jag kan ju börja med att säga att de var en hel del arbete som behövdes läggas ner för att få allting att stämma! Där skulle jag vilja tacka linn och ge henne ett stort kredit för, allt blev strålande bra åh de är till största del tack vare henne! Jaa, nu kan ni ju undra, men vadå gjorde du inget lr? haha, åh de har ni visseligen lite rätt i, lr joo, jag hjälpte självklart till, men de hade aldrig gått utan Linn och hennes grymma pojkvän Fredrik, stort tack!! Jag var med på ett lite hörn och försökte hjälpa till så gott jag kunde :D

Iaf, till festen, den var riktigt lyckat, de började med att folket började strömma in vid kvart i åtta när vi sagt tiden åtta, åh vi började få lite panik p.g.a. att inte alla saker var klara, men de löste sig så småningom.

Folket kom och vi var superduper nöjda med de mesta, fick mycket paket, whiiiiii!
Därefter var de upp på senen och hälsa alla välkommna, jaa va ska man säga, de gick väl som de gick, glömde bort hälften av vad ja skulle säga, haha!
Sen var de bandets tur att spela, grymt duktiga var dom och ett stort tack till alla :)
Det blev även tårta och grejer, bandet spelade en gång till under kvällen, åh humöret var på topp!

Jag vill bara tacka alla för de fina presenterna och för att ni gjorde våran fest så otroligt bra, TACK!

Självklart vill jag bjuda på lite bilder också, här kommer dom:


Birkagården, öxnehaga det var där vi befann oss

Förberedelser, linn blåser ballonger

Fredrik vilar

Jag förbereder

Ljudet strular lite

Inhandling

fixat mig lite

Festen kan börja (joss, linnea, martina)

Linn, Fredirk, Fritte

Elli, Emma, Matilda, Martina

snyggingar

Johan, Adam, Jag

folk

Jag och fröken olsson

underbara

vi hade riktigt kuuuul

toppen fest, toppen folk, toppen band


Alla fina paket, tack till alla, extra tack till kalendern, för dom som vill se den gå in på linns blogg:
linnheimdal.blogg.se


Vi tackar alla än en gång, underbart!

PUSS


torsdag .

Nu är de paus i handbollen och jag försöker pusta ut lite, hur spännande som hesls.Det står 14-13 till Kroatien och jag vågar knappt titta.

Sverige har spelat grymt bra och står upp riktigt bra, det är inte vem som helst de möter, åh sporthallen är fullsat!

en halvlek senare ...

Åh, faan kroatien vann med 30-24, åh de tycker inte jag är rättvist, sverige har gjort en kanon match enligt mig och stått upp skitbra mot ett handbollslag i världsklass!

Trotts att jah är besviken såklart, hade gärna sett sverige vinna denna match så är jag endå stolt, sverige tar med sig denna matchen och går ifrån den med flaggan i topp!



 Dagen förövrigt har varit som vanligt kan man säga. Skolan först på morgonen, det började med att jag vaknade upp med josse bredvid mig konstigt nog, hon var här och sov inatt! Det är inte allt för vanligt, man kan väl säga såhär, jag har inte sovit allt för mycket inatt, hon har legat och berättat konstiga historier, sparkat på mig, knuffat ner mig åh jaa varit allmänt pigg helt enkelt. Men vad gör de säg, jag tycker om na endå, åh de är inte lite! Joss du är sjukt bra!!

Därefter skola och en dag med mycket flum, därefter hem och städa min lägenhet, det behövdes kan jag lova. Var saker överallt, men nu är de fint igen :D

Sen gick joss och jag till willys och handlade lite, joss köpte cola light (som vanligt) men de var ju bara tredje colan idag så de var ju inte så farligt, haha! Därefter hem och se handbollen, nu ska jag väl inte göra så mkt er, ska nog gå och läga mig snart, kan behövas p.g.a. att jag inte sovit så mkt i natt *host* haha!

Ha de, PUSS

handbolls VM .

Ikvääll gäller de, de är då sverige möter kroatien åh de kommer bli riktigt spännande.
Det kommer bli tufft, men självklart stöttar vi dem så mycket som de bara går!
Matchen går kl. 20:00 på tv4.

  

de fyra tidigare matcherna har sverige vunnit men ikväll kommer de bli betydligt tuffare, men jag har en känsla av att de kommer gå bra, hoppas,hoppas!

Sverige, sverige!!

Skönaste snubben ever .


Isak "nils" Rydén

Rosenlundsbadet .

Nu ligger jag i min säng med täcket uppdraget, film på tv:n, josses dator i knät och josse sittande nedanför mina fötter. Åh jag måste nog erkänna att jag trivs för jävla bra!
Vi har precis tittat klart på en beckfilm och linnea och getto var här en sväng åh vi tittade på handbollen, sverige -  kuwit. Där sverige utklassade dom. Så imorgon är match igen, tyvärr ligger den på våran träningstid så får be mamma spela in :)

Dagen förövrigt har varit trevlig, vi började inte skolan försen vid 11:00 med psykologi som vi precis börjat med också, ganska slappt och trevligt! passar mig ganska bra, vi fick träffa våra nya mattelärare också, helt okej tyckte jag dom var, unga killar från göteborg :D haha! 

Efter skolan var de dags för rosenlundsbadet, skulle följa med josse och hennes lillebror isak "nisse" rydén. Så vi tog bussen in, först shoppade vi lite fika såklart. Därefter på badet blev de vågor, strömen, lekar, bubbelpoolen, bastu åh en massa andra trevliga saker, lite fotografering blandannat, här är några av bilderna : 


Isak och jag på bussen

Isak in action

Isak och jag

Josse och Isak

Vi har haft en sjukt bra dag :)


PUSS ♦

ps. tack joss, för du är så jävla bra!


Tisdag kväll .

Nu var de ett tag sen jag var här och tjatade lite. Har fått lite kritik för att jag är alldeles för dålig med att uppdatera men nu har de varit mycket ett tag igen. Ett tag går de men sen är de stressigt och bloggningen kommer lite på efterkälken. Skärpning :)

Det har hänt en hel del sen sist.
Det roligaste av allt är att Linn och jag haft fest, KUL! bilder från den kommer lite senare. När jag har tid att lägga in dom :)
Frutom de så har vi spelat korpen och utklassat allt motstånd, njaa inte riktigt men i söndags vann vi allt iaf, riktigt roligt var de att spela. Dessvärre är benhinnorna inget vidare igen, men jag tänker fan träna endå, skiter i detta nu, så trött på skiten!

Jag och joss har umgåtts mycket dessa dagar också, inget mig emot asså :) alltid lika trevligt, vi har lagat taco, kollat film åh varit i stan, som alltid!!

Idag var vi faktiskt på dtan och jag inhandlade ett par sjukt snygga jeans leggins på ONCE, trotts jag är pank, ajja snygga var de iaf :D

   
  
As snygga åh bara 299,95 :-

Imorgon är de bad som gäller, med joss och hennes lillebror Isak, ska bli sknt att få åka och simma lite, kan behövas!

ajja, ska dra mig. PUSS!


Nyårskrönika .

jaha då var jag klar med min nyårskrönika som vi ska skriva i svenskan och ska vara inlämnad imorgon, tänkte om ni ville ta en titt på den så kommer den här:

 

2009 förväntningarnas år

Då var de dags igen. Vi lämnar ännu ett år bakom oss och blickar framåt på det nya. Förväntningarna är höga och vi är nog alla lite små nyfikna på vad som kommer att hända. Jag har uppfattat år 2008 som ett mellan år där allt har rullat på i sin vanliga takt med allt vad det innebär. Därmed tror jag att 2009 kommer bli ett förändringarnas år.


Början av det gångna året var en stor tragedi för min del. Vintersäsongen i fotboll hade rullat på bra och jag kände mig starkare än någonsin, därefter fick jag en skada och blev skadad i tre månader. Det var ingen bra start på året och botten var nådd. Därför har jag bestämt mig för att ändra på mig och göra en bättre start detta år, därmed ett skadefritt år. Träningsåret kommer att bestå till största del av alternativ träning i form av löpning på löpband och cykel istället för löpning på asfalt tillsammans med resten av gänget.


När det gäller nyårslöften så är inte det min starka sida. Därför har jag bestämt mig för att försöka ändra på den trenden och ha en del sådana i år. En av dessa är att försöka att inte spendera så mycket pengar på shopping i alla former, framför allt kläder. Detta på grund av att nästan all min ekonomi har gått åt till kläder och det är till stor del kläder som jag bara använder enstaka gånger. Ett annat löfte är att försöka med att inte äta allt för mycket sötsaker och börja äta nyttig mat med tanke på att jag tränar så mycket som jag gör. Sötsaker är något jag ätit alldeles för mycket av år 2008.


Som tur är var det inte bara negativa saker som har hänt under år 2008. Jag har träffat flera fantastiska kompisar och fått spendera mycket tid tillsammans med dem och på så vis kommit många riktigt nära. En av dessa är Josefine som direkt blev en trygghet för mig och har varit det hela året. Hon är en tjej som man alltid kan lita på och som alltid finns där för mig. Jag var också iväg på en resa till Halmstad under sommarlovet som blev riktigt lyckat tillsammans med några kompisar, detta hoppas jag även kommer hända år 2009. Sommarlovet under året som gått var riktigt bra, fotbollsmatcherna fungerade bra och jag hann både med att träffa kompisar och jobba. Däremot kommer det att bli betydligt tuffare i år för att pengarna verkligen behövs nu och jobb kommer behövas, detta kommer också att vara vårt sista sommarlov och en sådan sak vill man självklart ta vara på. Kommer bli svårt att överväga vilket man kommer välja och kommer nog bli en hel del resor fram och tillbaka. Personligen vill jag umgås så mycket som möjligt med kompisarna härifrån för man vet aldrig vad som händer efter gymnasiet, förmodligen splittras vi och går åt skilda håll.

Mina förväntningar inför år 2009 är att det börjar med en stenhård försäsong när de gäller fotbollen, att vi alla ska vara vältränade till max och att vi ska vinna serien i division 3. Därefter ska sommaren bli den bästa någonsin med mycket utflykter, konserter, fint väder, mycket vänner, matcher, en riktigt avslappnad sommar helt enkelt. Skolan därefter ska rulla på bra, jag ska verkligen sätta press på mig själv och betygen ska höjas. Jag kommer också sätta höj press på människor runt om kring mig och tillvaron. För mig är de viktigt att vara omringad av människor som gör mig glad, kan ge mig energi och får mig att må bra. Självklart hoppas även jag på att kunna ge dem exakt det samma.


Oavsett om år 2008 har varit ett förvånansvärt bra år i det stora hela känner jag att 2009 kommer bli något alldeles extra. Vad är det man brukar säga?

Nytt år och nya möjligheter, jag håller definitivt med. Det kommer bli året med stora möjligheter!



höjden av glädje .

tjingeling babes .

Nu har jag precis kommit hem från träningen i tipshallen, åh de var en skitkul träning idag. Vi hade först kvadraten, ajaxtriangeln och lite så. Sen hade vi faktiskt försvarsspel en mot en och två mot en. Fan va kul de var! För en gång skull får vi backar träning. Åh de var libb, linn, becka och jag som var backar mot resten i laget. Vi var grymma om jag får säga de själv, haha!

Resten av dagen har jag varit i skolan och spenderat med josse. Skolan var ganska lame, vi gjorde inte allt för mycket. Därefter drog joss och jag till A6 och skulle fönstertitta lite inte shoppa något åh för en gång skull lyckades vi. Detta beror på våran usla ekonomi just nu. Dags för lite jobb och spara pengarna känner jag!

Förövrigt måste jag säga att allt känns så himla bra, har inte ont i benhinnorna och träningarna går bra, skolan känns helt okej åh jag har
VÄRLDENS GOASTE VÄNNER!


tack till er alla, ni gör mitt liv så sjukt myket bättre.

PUSS





fotboll, höjden av glädje (träningslägret i Vrigstad 2008)

Gina tricot .



Jag har totalt missat dessa snygga jeans från gina tricot.
Så i morgon blir de även en tripp till gina för att se om de finns i butik.
Pris: 399:-


I´m happy about it .

halloj .
Nu har jag suttit här ett bra tag för att försöka komma fram till något bra att skriva i min nyårskrönika som ska vara klar och inlämnad på fredag.
Åh jag kan säg att de är inte många meningar som har skrivits. Tycker de känns ganska meningslöst att sitta och skriva en krönika, känns inte riktigt som de ger mig så jättemkt.

Det roliga som hänt idag är att jag fått umgås med Linnsan. Vi har varit och checkat av läget i lokalen till på lördag och även inhandlat lite grejer, så de blir nog bra får vi hoppas på :)
Därefter gick vi på stan en sväng för att hitta något tjusigt att ha på oss på lördag, men nejdå, där var de ganska tomt och tråkigt. Så fick inte med mig någonting ifrån stan idag ovanligt nog!
Så d får väl bli något som hänger och skräpa i gaderoben istället, men de blir nog bra de också.

Idag har vi varit träningslediga och de är skönt, vila kroppen lite, men imorgon blir de tipshallen åh pelle ponken är tillbaka igen. Ska hänga med josse till A6 en sväng också åh då vet man aldrig vad som händer, sen blir de nog sola på vägen hem.

Men nu ska jag nog sova, PUSS



hanna & jag mucken i 9:an, saknar dig tjejen (vi var rallare)

På lördag smäller de .



                                    

· • På lördag kommer de bli så jävla bra, för då firar vi våran 17års dag • ·

träning, träning och sen så träning .

jaa, de är ungefär så min dag har sett ut känns de som, började med att behöva gå upp kl. 7. Inte alls så frästande!
Det var där min dag började, åh de stod träning på programmet, började lite små knagligt men blev riktigt bra sen faktiskt. Temat för dagens träning var medtag och vändningar. KUL!

Därefter fortsatte dagen med dusch åh en riktigt god frulle i matsalen. Vi hade både företagsekonomi och natrkunskap därefter, var skittrött men försökte endå att jobba på lite eftersom jag ligger efter, nu när jag varit i fjällen och allt!

Sedan var de nästa träning, IDROTT wohoo! finns nog inget träkigare än idrotten på sanda, Vi skulle vara på racketcentrum och köra badminton och tennis.
Eftersom lektionerna är så fruktansvärt tråkiga, så bestämde jag, joss, mathilda och linnéa oss för att lätta upp stämingen lite, åh ha lite kul.
Jaa, de blev ju som de blev med den saken, flum!
Inte mycket gjort, förutom att vi var grymma på tennis alla utom mathilda som sköt i näääääääääät helatin, tyckte iaf gubbarna på banan bredvid som stod och skällde på oss hela tiden, jag ska fan inte bli någon tjurkärring när jag blir gammal den saken är säker!

jaa, så kan de vara, nu är jag iaf hemma och chillar lite, laddar upp inför träningspass nr. 3 då blir de zinken och fotbollsträning med underbara gänget huskvarna FF Tagga :D
Men vi ses senare sen,
PUSS

Shit, jag glömde nästan: LINNÉA HADE LÖPARDOJJOR I SKOLAN IDAG!
(jaa, du är vi alla på samma nivå)


H&M

   Hittade en massa snyggt från H&M som jag tycker ni borde se:









Yes, det var nog de sista från mig idag, men vi hörs imorgon.
Dags att sova lite innan träningen imorgon bitti
PUSS



take care ♦


skolan har startat .

Tjofräääääs .

Idag har jag en hel del att berätta vet inte riktigt var jag ska börja. Det har varit både upp och ner kan man säga.
Startade ju med att det var skola och upp tidigt inte den bästa starten på dagen kanske. Däretfter kom den goda nyheten, inställd lektion, så jag började tio i tio och slutade runt 11. Ganska lagom om ni frågar mig!

Sedan åkte joss och jag in till stan för att sola på sence och shoppa lite på stan, mer in på detalj behöver vi nog inte gå tror inte jag. Förutom att vi trodde vi skulle sola 20 min men vi solade 9, blondiner förstår jag att ni tänker. Därefter åkte vi in till elmia och tipshallen för att titta lite på marre, libbe och rebecka så de skötte sig på sandauttagningarna, åh jag tyckte de gick alldeles perfekt.

När vi suttit där ett dag och glott skulle vi ta 13 till huskvarna och träna. Men som vanlig så är ju bussarna helt fucked up. Åh de kom ingen buss, så vi fick stå och vänta en kvart lr nått, va är problemet?
hatar åka buss, ska bli så skönt att fylla 18 åh få bil sen. Iaf, när vi kom till huskvarna var de styrka en timme och löpning en timme som väntade. whohoo kul tänkte vi!

Däremellan var de in på apoteket och handla idominsalva också, som vanligt så skämde joss ut oss för de flesta där inne, åh lägger komentaren
"lina nu kan du ju passa på att köpa klamydiatestet också"
haha, ofta! är de någon som ska göra testet så är de nog den tjejjen!!!

Tänk att de alltid händer sådär flummiga saker när hon är med, förstår inte riktigt varför?!

Ajja, träningen idag var iaf riktigt jobbig och inte nog med de. Vi hade någon snubbe som var och hälsade på och skulle väga och mäta alla, se hur många procent fett och muskler man hade i kroppen, kul tänkte vi!
Så nu är de dags för hårdträning och nyttig mat som gäller kan jag lova!


fotboll, mitt liv!

Jaa, de var väl de jag hade på hjärtat en dag som denna,
PUSS på er, hörs senare ♦


hemma hos mina älsklingar igen .



DESSA, åh alla andra sköningar ♥

Tandådalen .

Nu har jag kommit hem igen och duschat lite. Sitter och tittar lite på "a lot like love" på tv4 åh den är riktigt bra.

Iaf, jag var ju iväg innan och skulle titta på mina brudar när de skulle spela korpen. Men riktigt så blev de ju inte. Ist, fick jag vara med och spela. Så pelle ponken (tränaren) skjutsade hem mig och jag sprang snabbt upp och packade ihop en väska med fotbollsgrejer sen bar de av mot tipshallen igen. Första matchen blev jag MÅLVAKT, jaa hur sjukt som helst. Så den förlorade vi ju tyvärr. Nästa spelade jag back där jag känner att jag hör hemma. Så de gick mycket bättre och vi vann. Kul!!

Nu skulle jag ju igentligen berätta lite om tandådalen oh skidsemestern så det är väl bäst att jag för de.
Vi åkte iaf på onsdagnatten runt tretiden. Det var ca. 45 mil upp till tandådalen och jag sov nästan hela vägen!

När vi var framme var de bara att hyra pjäxor och iväg och åka i backen :) solen sken och det var riktigt bra. alla dagarna har varit soliga och rikigt härliga, det har varit mycket snö också.
Skönt att komma iväg lite och se något annat, sånt beövs ibland.
Men nu är de riktigt skönt att vara hemma också.

Det blev både skidåkning, afterski, restaurange, fikande, glidande, solande, o mycket mer, här kommer lite bilder:

 
 
 
 
 


HÄRLIG RESA!

home sweet home .

hallådär, nu är jag tillbaka igen, saknat mig?

jag har iaf, saknat er en hel del, även om jag faktiskt har haft de sjukt bra!
Men jag hinner tyvärr inte riktigt dra hela storyn här och nu eftersom jag snart ska iväg och titta på mina underbara hff-brudar som ska spela korpen idag och krossa allt motstånd :) Lycka till brudar!!

Men jag ville iaf, säga hej och berätta att jag överlevt helgens skidåkning uppe i Tandådalen.
Det kommer nog att bli ett till inlägg sedan med lite bilder och grejs!

Jag måste också passa på att grattulera min lilla skethöna som fyllt 17 år nu också, LINN!
Grattis stumpan.

ajja, tror de är dags för mig att ge mig av, men vi hörs senare ikväll,
PUSS




ps, glöm inte att titta på "A lot like love" ikväll på 4:an (tror den är riktigt bra)

tillbaka på banan .

hej alla underbaringar där ute.

Ursäkta min dåliga sida igår. Det var verkligen inte meningen att det som hände då skulle gå ut över er, men de gjorde de ju såkart! Hoppas inte ni tog illa upp för de var verkligen inte min mening. Men nu tycker jag vi glömmer de och ser framåt.

Dagen idag har varit betydligt bättre, riktigt bra faktiskt. Tack till alla er som verkligen bryr er, de betyder mycket!
Åh att vara borta från alla nu kommer vara jobbigt, skit jobbigt! Men jag kommer tänka på er åh hoppas på att ni saknar mig lite iaf :) haha. Jag skulle vilja ge en hälsning innan jag åker till några speciella personer som jag känner betyder lite extra:

Jag vill börja med en tjej som alltid står vid min sida, en som jag har kännt oerhört länge men som jag bara tycker bättre och bättre om. Oavsätt om vi bråkar så löser vi de självklart igen. Åh det är fröken olsson, haha! tack för att du är en sån underbar vän!

Därefter kommer Josefine, en riktig toppentjej som hjälpt mig sen första dagen jag anlände till jkpg. Du har varit mitt stöd och en tjej som jag verkligen kan lita på. Jag känner att vad det än är som händer så kommer du alltid vara vid min sida! Tusen tack till dig åh jag kommer sakna dig något enormt! (joss, jag lovar jag tar med mig kameran, 2 års garanti duvet)

Linn min lilla partyprutta, hah! okej det kan bli lite upp och ner ibland, men de är de som gör att vi kommer närmare varandra, Det är väl dig som jag lärt känna senast. Men de gör ingenting för vi kom varann så nära jättefort. Du bara sprutar energi, man blir glad utav att vara i din närhet. Tack för att du finns här för mig och gör livet en aning roligare :D

Alexandra haidari, my solemate! vi är så otroligt lika på alla sätt och vis, oavsätt vad du än gör och hur du än ser ut så har jag alltid roligt i din närhet. Du behöver bara sitta tyst åh min tillvaro är betydligt roligare än utan dig, jag kommer aldrig gömma träningslägret i Gränna. Synd bara att vi inte träffas oftare än vad vi gör, jag ska försöka göra så mycket jag bara kan för att vi ska börja umgås mer.

Libbe dig får man ju inte glömma, sist men inte minst! Du är ju en tjej som jag verkligen tycker riktigt bra om. När vi umgås är de ju mest när fotbollen är i närheten. Men det är ju det som gör de så himla bra, jag saknar att inte kunna få kötta ner dig på träningarna (lr de är väl du som köttar ner mig rättare sagt) men det är något som jag verkligen tycker om. Du är toppen! (åh libbe, benhinnorna börjar bli ättre nu, men de är inte helt bra)

Jaa, jag kommer SAKNA er, massor!

take care / Lina ♥

hård motvind .

Blir så arg, för såfort man för en gång skull tar tag i något och försöker göra något, åh hitta på något kul.
Joo, då går de ALLTID åt helvete, nått kommer ivägen och allt blir skit. Så känns de verkligen just nu.

Jag är så trött på allt, orkar snart inte bry mig längre, de känns som om all min kraft går åt att lösa alla motgångar, men orkar snart inte längre. Varför kan man inte bara vara överallt.
Idag är jag negativ som bara den. Tro mig de är inget vidare!

Men vad ska jag göra, jag vill ju bara att allt ska vara bra,

SNÄLLA LITE MEDGÅNG, TACK!

Pusss

förlåt .

jaa, så jävla dåligt är de. Min uppdatering är verkligen den sämsta.
Men det är så mycket hela tiden, hinner inte med, åh nu är jag hemma åh har ingen egen dator att sitta vid utan bara pappas, åh den är ju nästan alltid upptagen. Men jag lovar ska skärpa mig.

Iaf, det nya året har rullat på precis som jag hoppades, så de känns bra :)
Jag har varit nere i huskvarna lite och tränat åh umgåtts med mina underbaringar där nere.
Jag har även varit hemma en hel del, socialicerat mig med fröken olsson, sjukt trevligt alltid alltid!
Åh idag ska jag bara greja lite, fixa några jeans och en tröja som måste sys, börja packa lite kanske också.

För imogon natt drar jag, fjällen, skidor, snö, sol, kallt, stuga åh grejer som väntar. Vi ska nämligen åka till Tandådalen.
Riktigt roligt ska de bli, men kommer sakna alla,
nu måste jag gå, men vi hörs säkert något innan jag åker.

Pussss

Nytt år, nya möjligheter .

heej kära bloggen.
Nu har jag kommit till huskvarna igen efter en fantastisk nyårsafton.
Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk ibörjan, men jag hade fel.
Det var hur kul som helst att få träffa alla gamla underbara vänner igen, var ju jätte länge sen man träffade dom nu.
Åh pricket över i:t var att josse och linn var med och gjorde kvällen dubbelt så bra.

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER!

Hade inte kunnat önska mig någon bättre start på detta året än vad jag fått.
Åh extra tack till henke som fixade förferre,

här kommer lite bilder från kvällen:


jag, josse och hanna runt 12tiden

Simon, Erik och Stoffe hemma hos henke

henke och mårten

singstar. Stoffe, Henke, Mårten och Kalle

förfest

parken

parken

LYCKAD KVÄLL, tack alla! / puss lina

RSS 2.0