jobb,jobb,jobb i värmen + försmak utav helgens aktiviteter .

tjoooooofräs .
Hur är läget tuffingar?
Med mig är det super, helgen börjar ju närma sig och då blir det bara festligheter :)
Då ska jag besöka frööken Heimdal och sova där, vi ska bara umgås och mysa hela tiden(förstår att ni blir avundsjuka, men om ni har tur så kanske kameran hänger mä, så ni får nog se vad som händer framöver mä ska ni se) , sen blir de ju att dra till atlantis och duscha lite också Ir hur linn? :) Efter det blir det mach på söndag med B-laget mot his/mais borta, det ska bli såååååå roligt, första B-lagsmatchen sen min skada med benhinnorna, så känner mig taggad som fan!! Ajja, de va helgen de, inte riktigt där än. Det är ju bara torsdag vad jag vet!
Dagen har sett ut följande:
Vaknade av väckarklockan i morse, något jag avskyr, för det var jobb som väntade, upp och tog en snabbdusch och iväg. Så fort jag kommer fram till jobbet ser jag en lång kö som slingrar sig ut ifrån våran dörr och ut på gatan. Jag suckade och förstod att det skulle bli mycket att göra. Så såg det ut nästan hela dagen, så har slitit häcken av mig i dag, med att packa kakor, vara trevlig, ta emot beställningar, plocka disk, torka av bord, göra mackor/sallader, städa ...... behöver jag fortsätta?! tror inte se, hoppas ni förstår vad jag menar, måste säga att det var en lättnad när klockan slog fyra och jag fick gå hem :)
 Sedan har resten utav dagen varit helt okej, har solat lite och Hannisson har varit här en sväng och hälsat på, alltid lika trevligt!
men hörrni nu har jag inte tid att sitta här längre, har lite att greja med innan jag ska gå och lägga mig och ladda batterierna inför morgondagens jobb :) ha de alla hotties!!

Pussssss


Träningsläger .

halooooj,
nu är jag tillbaka igen med en hel del nytt att berätta. Glömde ju att framföra det efterlängtade träningslägret som vi var på nu i helgen i Vrigstad :)
 Klockan nio i fredags morse gick bussen från Vapenvallen vidare mot Vrigstd och ett härligt träningsläger väntade oss. Solen gassade på oss när vi kom fram och alla var glada. Men det var bara början. Vi bodde på fyrstjärnigt hotel (viktigt, eller hur linn?!) och hade pool på hotellet, kan de bli bättre. Första träningspasset startade hårt och vi var riktigt trötta och ville i poolen det första vi gjorde när vi kom till hotellet så det blev lite vollyboll och bad innan maten serverades. Därefter väntade ytterligare ett träningspass som jag personligen tyckte gick någorlunda bättre :) När vi sprungit där och flåsat i två timmar tog vi oss tillbaka till hotellet med hungriga magar och det blev grillbuffé.. Gott tyckte libbe :D (och vi andra också såklart) Efter maten blev det ett kvällsdopp som avslutade med att henny spelade lite på gitarren och vi andra hängde på med lite allsång så gott vi kunde. Vi fick till och med höra en gammal goding "runka balle" inte illa, tror pelle tyckte det var lite småpinsamt, men inte skämdes vi inte. 
Dag två startade med löpning klockan sju på morgonen, en runda på ca. 30 minuter inte så farligt, lite lugn joggning bara innan den goda hotellfrukosten. Sedan blev det träning igen, gick jättebra verkligen, innehöll mycket skottövningar och det gillar vi :) sen var det mat igen den här gången lasagne, mums! där efter la vi oss och solade lite, men det blev lite mycket sol för min del så fick så himla ont i huvudet och gick in på hotelrummet och la mig, men det dröjde inte länge försen det var fullt med folk i mitt rum, men jag klagar inte, alltid trevlig! Så vi laddade för sista träningspasset för dagen, som inte gick något bra alls, så har inte så många komentarer om den. Kvällen blev fylld med grillbuffé och mysprat på rummen mestadels men också en och annan kareokelåt också :) Somnade ganska tidigt, var helt slut! 
Sista dagen var lugn och benen var tunga som klot. Men slapp joggingrunda på morgonen så lite sovmorgon blev det, sista träningen var det samma tempo på, fortfarande mycket fart, och slutade med spel mot A-laget. Behöver inte komentera resultatet, men tyckte vi stod upp ganska bra endå faktiskt :) bra jobbat tjejer! 
Sedan blev det pannbiff och sista pooldoppet innan hemfärden kl. 14:00 

Mycket lyckat träningsläger i solen, Huskvarna in my heart och tjejer ni rockar! 
Måste bara tillägga Lasse Bolin du är min favorit <3

här kommer lite bilder också, enjoy: 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 



                   Härlig värme, härliga planer, härliga tjejer, härligt läger helt enkelt !!



Linn och jag fick lite tid över och tog lite bilder, klart att ni ska få se dom också, så här kommer dom.

     

         

Du är underbar tjejen, har alltid kul ihop med dig. Puss på dig snygging :)

Äntligen tillbaka .

heeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Nu är jag äntligen tillbaka efter en allt för lång frånvaro, förlåt mig!
Har fått höra ett antal gånger att jag måste uppdatera bloggen snart, men har inte blivit av eftersom jag varit i Huskvarna mestadels nu och internet där är uppsagt av grannarna som jag delar med så ska skaffa nytt, men har inte hunnit det.
Men det ska bli ändring på detta nu!

Jaha, nu vill ni väl höra lite vad som hänt, var ska jag börja, har varit fullt upp ända sen sist.
Men får väl börja med Halmstad!

Det blev en toppenresa måste jag börja med att säga,
Kom till Mathilda i Gränna först och hälsade på efter jobbet,
vi var i hamnen och tittade lite. Mysigt!
         

Dagen där på var det upp tidigt och vidare till Jönköping och resecentrum där vi träffade sköningarna Albert, Didric och Caroline (Hansen om jag får be) och vi steg på tåget och resan kunde börja.
Klart att det började regna så fort vi klev på tåget, åh det regnade inte mindre desto närmare Halmstad vi kom. Men vi försökte inte bry oss och hoppades på att det skulle bli bättre. (man kan ju alltid hoppas) Mitt favorituttryck blev iaf. "Titta, nu spricker det nog upp" Men det var inte riktigt så enkelt. När vi kom fram till Halmstad regnade det också, men då var det inte lite regn, utan det öste ner. Där sprang vi i ösregnet och skulle hitta bussen till Campingen.
Regnade gjorde det hela tiden enda tills tältet var uppe, då slutade det. Men vi parkerade tältet under ett träd, för blöta skulle vi inte bli minsann :) 
Alla var ganska så nere och kände att det inte riktigt var så här de skulle bli, regn ville vi inte ha, men till slut så fick jag äntligen använda mitt uttryck och det stämde. Solen började titta fram, Underbart! Vi vandrade vidare till Tylösand och la oss för att sola och ta oss en glass "Mums"
Nu hade det äntligen börjat bli som vi tänkt oss!
Efter det gick vi vidare runt och kollade lite och hittade en jättefin minigolfbana som vi ju bara var tvugna att prova. Oväntat nog vann Didric p.g.a TUR, jag hade oflyt och kom bara 3:a. Måste ha varit något fel på min klubba ir nått :) heh! 
Ajja, så kan det vara, efter det blev det grillning vid tältet och vi satt bara och njöt av solnedgången och härligt sällskap, självklart lärde vi känna en hel del trevligt folk. 
Dagen därpå blev helt klart lika fin, om inte finare, så det blev Tylösand och sola, sola då också, Underbart! Jag trivdes iaf. På kvällen gick vi och lyssnade på ett band som spelade, riktigt duktiga live faktiskt. Tyvärr har jag glömt vad de hette. 
Jaa, det var några av de alla saker som hände i Halmstad, blir nog det nästa år också får vi hoppas, så då är det bara att hända på, Rekomenderar det starkt måste jag säga! 
Lite bilder kommer här:   

  
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
  


Diggiloo

När vi kom hem igen till Jönköping efter en underbar helg i Halmstad, började träningarna igen och jobbet, men det var inte bara det som väntade, utan var också med kusinen, moster och mamma på diggiloo. Var lite tveksam till en början om jag skulle följa med . Men det blev riktigt lyckat måste jag säga, :)

 
 
 

                              Trevlig kväll på Hoks herrgård!
             

Halmstad nästa .

helluuuu .

jaa, nu bär det snart av till jobbet igen då, sista dagen denna vecka, skönt!
när jag kommer hem ikväll är det bara att slänga in alla väskor i bilen, sen blir det en tripp till min lilla grännabo Mathilda :) . Ska sova at her place inatt så de blir lite smidigare in till jönköping i morgon bitti, för då är det avresa till Halmstad. Men är tillbaka igen på måndag, så vi hörs kanske nått då, 
kameran är mä såklart, 

 

se yaa  .  


stress stress .

tjohoo .

vilken dag, vaknade jätte sent i morse så fick bråttom till jobbet, jag som skulle duscha, städa, äta, packa och massa. men blev inget med den saken. Väl på jobbet började det i ett lagom tempo tyckte jag och de kom trevliga gäster och fikade lite. Men när klockan blev fyra och jag skulle bli ensam, klart att det börjar strömma in fullt med folk och det ringde i telefonen, konstiga beställningar och grejer, ställa frågor som inte jag kunde svara på. Bara till att ringa chefen och fråga. haha! efter sådär en tre, fyra samtal till chefen och sallader i massor var det dags för stängning. Fram med skurmoppen, jippi yeii! När man äntligen var klar med det var det bara hem snabbt och byta om för sen blev det upp till spåret och springa ett par varv, men de gick riktigt bra idag, benhinnorna känns bra och det har de inte gjort på länge, så de är ett plus!
kom hem efter sisådär en timme, och mamma lagat mat. Satt perfekt! en hopp in i duschen och fräschade lite, och nu har jag packat så de står härliga till eftersom jag inte hann det i morse. Ska ju åka till Halmstad me friendsen i helgen, rikitgt kul.

Kan ni tänka er, bo i tält och grejer, åh de ska bli regn hela helgen och vårat tält kommer stå i vatten, men vet ni man får tänka så om man vill, men jag gör de inte, vi ska ha kul endå. riktigt kul!! 

                                                                          

aa, man kan säga att dagen har varit fylld med både det ena och det andra, och jag känner mig ganska trött så tror det är dags för mig att hoppa ner i sängen och sova lite. men vi hörs väl i morgon :)

mys på er,


Fotboll, ligger varmt om hjärtat .


  • något som aldrig sviker •

Haft uppehåll nu i jag vet inte, allt för länge helt enkelt. Trodde inte man kunde sakna något så mycket. En dag utan fotboll, då är de något som saknas så äre bara. Men på måndag är det äntligen dags igen, Åh va härligt!
Bara att få träffa alla igen ska bli så himla kul, har nästan bara jobbat hela sommarn så känns som man inte träffat någon på evigheter.
Fotbollen för oss samman :) haha, de låter som om jag predikar eller något liknande nu.
Men allvarligt talat, hur kan man tycka om en liten rund sak så mycket, obegripligt men sant!

ajja, fotboll make my day :) 

godnatt snyggingar .

kort men dock lika viktigt .

hej hej .

Vaknade för en stund sen ska snart gå upp och snygga till mig lite innan jobbet börjar. Men tänkte bara först tillägga en liten sak, åh det är denna snygging

    
                     Förken OLSSON

skönaste bruden som någonsin gått i ett par skor,
finns så mycket jag vill berätta men hinner inte riktigt har lite annat att fixa men det kommer nog mer ska ni se, lite längre fram.
Jag skulle kunna skriva en lång jävla novell om dig. Bara det att orden inte räcker till. Men jag vill bara påminna dig, för 1000 gången : Du är så jävla bra

. hanna fan va jag tycker om dig, du är min andra halva .

Ta hand om er och ha de SUPER,
pusshej .

Everybody got to make a living, this is mine .

Godkväll .



Detta är då mitt första inlägg,
Har funderat på att skaffa blogg en längre tid, men har aldrig riktigt blivit av.
Känns som om det inte riktigt är min grej, men tror det är värt ett försök iaf.
Läsa andras bloggar där emot är jag riktigt bra på, får se om jag lyckas lika bra med detta.
Så för de som vill och känner för det ENJOY  IT.

dagen har sett ut följande
Började jobba vid halv ett i dag på cafét, var en hel del att göra med mycket beställningar, men tycker att det rullade på ganska bra, klockan gick fort iaf. Stängde vid sex och sedan var det bara städningen kvar, inte världens roligaste kanske, men det gick bra. Efter jobbet blev det en sväng upp till spåret och springa lite, var skönt att ränsa huvudet lite, och kom tillbaka som en ny människa. 
Tog en dusch och fräschade lite sedan blev det kvällsmat tillsammans med familjen, aldrig fel! 
Men nu börjar klockan bli mycket och ska jobba i morgon också, så det kanske är dags att dra sig mot sängen och försöka sova lite iaf. Så jag fortsätter väl i morgon, 

ha det tills vidare :) 

over and out,   ♦


RSS 2.0