jobbig dag .

sitter och pluggar och väntar på att kalla fakta ska börja, riktigt bra är de. Alltid lika spännande på att se vem de ska sätta dit den här gången. Idag har de varit en upp och ner dag. Skulle göra de sista matte quiset i skolan och de gick ju sådär, klarade det på sista försöket precis, var så sjukt nervös för att trycka på rätta, men när de väl var gjort och jag fick 6 precis vad jag behövde så var de en oerhörd lättnad. Alla fick lätta frågor och jag fick såklart super svåra. Men nu är de gjort och slipper ha de på tentan, känns så himla skönt!! Sedan åkte jag hem och satte mig och pluggade direkt, fick tillbaka motivationen och kände att jag verkligen var tvungen att ösa nu så att jag klarar tentan. Sedan blev de träning vid fyra. Sjukt jobbigt men d gick riktigt bra, åh har resan träningsvärk, de är göööött! Sedan dess har jag pluggat, duschat och käkat lite, nu ska jag plugga lite till innan kalla fakta börjar och sen ska jag sova, har tvätttid imorgon kl. 7 så de är bäst jag går och lägger mig i tid så man orkar upp imon. Tänkte dra och julhandla lite med Ana imon också. Hade Puss http://sidea.se/emanuel/wp-content/uploads/2007/10/0710_algoritm.jpg

Julpynt .

Nu kan de äntligen bli jul, julpyntet är på plats!


pluggmys .

Kom précis hem från Ana, har varit där med Ebba, Elin och gjort så gott som klart vårt projektarbete. Har varit riktigt mysigt! Köpte med oss lite lussebullar också så de blev såklart gofika, inget plugg i våran grupp utan gofika inte. Har varit i skolan från åtta idag, tungt att gå upp måste jag säga, men var skönt att komma upp för man hinner med så mycket mer. Har även suttit med Elin i bibblan och pluggar. Försöker komma in i mina rutiner igen. Känner att de är lite ur gängorna eftersom jag jobbat mycket nu sista tiden. Annars är allt fint fullt ös hela tiden. Ska iväg och träna snart! I söndags var familjen här och hälsade på, jättekul att få träffa dem, var ju ett tag sen nu. De är helt fantastiska, vet inte vad jag skulle göra utan dem, de finns alltid där och ställer upp så oerhört mycket!! Så jag lagade lite mat och vi var nere en sväng på julskyltningen. Jag fyller ju 20 snart också. ungefär 2 veckor kvar nu :) wiiie! Ska hem i helgen, släkten kommer och firar mig, jaaag längtar! nähe, hade fint ska dra och träna nu PUSS

West Cost sittning .

Riktigt lyckad kväll igår, var på sittning på akademin ;) Det var cirkustema, åh jag var mimare! vet inte riktigt om de passar in men viktigaste att man är utklädd iaf ;)


Jobba .

Påväg till jobbet igen ;) har jobbat fredag och lördag åh så blir de lite mer jobb idag ;) Wiie! Har varit och hälsat på fam. Ryden också, äntligen! Så himla kul att träffa dem igen ;) sedan har jag haft städvecka också, så har städat hela dagen i korridoren ;) nu är de rent och snyggt iaf ;)

Ajja, är vid esplanaden nu. Ha de!
Puss


Min favotjej .

Du är bäst


Fars dag .

Denna dagen ägnas till världens bästa pappa <3


Inflyttningsfirman .

Idag har jag fått gjort en hel del.
Började med föreläsning vid 8 i morse.
Sedan blev de hem snabbt och iväg till träningen, körde puls/medel på friskis&Svettis idag ;) därefter blev de att tvätta. Hade 4 maskiner att köra ;) medans jag sprang och bytte så blev de plugg, därefter vidare för att hjälpa Hanna och Petter att flytta in lite smått. Med porslin och blommor mm.

Givande dag, åh imorgon är vi lediga, jag ska sova läääänge!

Natti, puss


Segaste dagen någonsin .

Har bara haft lektioner som varit helt meningslösa idag.

Tur att man har Goa vänner som muntrar upp än ;)


Släkten är bäääst .

Nu har jag varit hos mormor och morfar och hälsat på. Hela släkten (nästan) har varit där, vi har ätit gott och bara umgåtts. Alltid lika trevligt att träffa alla, brukar ju vara släkten är värst, kan nog ligga något i det men framför allt är de bäst!!

Ska åka till fjällen över nyår hela gänget, de kommer bli grymt ;) puss


Trött .

Godmorgon,
Hoppas att ni är piggare än mig, för jag är riktigt trött idag. Har nog ställt om tiden lite fel. Var iaf kvar i skolan och började plugga lite igår, sedan träna yoga på Friskis med Ebba ;) sedan blev de laga lite mat och därefter en liten gofika på coffee house by George ;) myspys!

Idag blir de föreläsning till 10:00 sen tror jag att jag blir kvar och pluggar lite, därefter träning, medel på Friskis och sen tänkte jag träffa Sofia. Var riktigt längesen nu ;) ska bli jättekul att träffa henne igen ;)

Nu ska jag dra mig vidare, puss


RSS 2.0