Zlatan .


Kvällsmys på Nelsongatan .

Då var de snart läggdags för min del, upp och jobba imorgon igen.

Dagen har varit jättebra. Jobbet gick fint och fort framför allt. Sedan hem till Linda & Peter, där blev de dusch, sedan kom Daniel en sväng, så vi käkade gott och nu har vi kollat lite tv. Jag har även fått hyreskontraktet och har suttit och kollat på möbler till nya lägenheten.

Längtar tills jag får flytta in ;) men tills dess kan de nog inte bli så mkt bättre än vad jag har de här.

Life is good!
Nu ska jag läsa Zlatan!!
Puss hej


Godmorgon .

Nu är klockan lite över 6 och jag ska snart bege mig utåt för att möta upp skjutsen som går mot jobbet.

Andra arbetsdagen idag på Götessons. Gick jättebra igår så vi får hoppas på att de går lika bra idag ;)

Ikväll blir de främst, så de blir trevligt. Jag har ju trängt mig in hos Linda och Peter så jag kör med på deras schema.

Var även och kollade på lägenhet i söndags, riktigt bra, så den blir de! Inflyttning förmodligen den 1 februari. Can't Wait!

Nähe, dags att klä på sug ytterkläderna och vandra ut.
Puss


lookbook.nu

Ni bara måste gå in och kolla lookbook.nu finns hur mycket snygga outfiter som helst, kolla bara här:
INSPIRATION

Halvlek .

Det var kanske inte direkt vad man hoppats på från Sverige i handbollen, släppt in 20 mål. Hum, Sverige som brukar ha ett grymt passningsspel. Måste bli skärpning! Ligger även under med 5 mål.
Så nu hoppas jag på vändning.
Tack åh lov att vi har Kim Ekdahl, GRYM!
Nu andra halvlek som väntar ...

Handbollsmys .

Då var de snart handboll då, Sverige - Tyskland! Ska bli spännande, sitter spikad framför tv:n ;)

Idag har de inte hänt allt för mycket, skulle träffa favotjejen, men blev inget. Får ta de nästa gång vi ses, hur jag nu ska överleva tills dess ;)

Imorgon bär de av mot Borås och Friluftsfabriken, ska på möte en sväng först vid 11:00 sedan blir de jobb på Nääs fabriken, jättekul!! Längtar.

Blir en tidig kväll för mig som ni säkert förstår. Jag ska iväg i helgen också. Ska iväg med golfen på äventyr. Mkt som händer, men de är då jag trivs som bäst, nu är de avkast!

Hörs i halvlek ;)
Puss


Onsdagkväll .

Då ska man bli Boråsare då, det känns ganska overkligt om ni frågar mig. Men på Måndag börjar det nya jobbet på Götessons, samtidigt som timanställningsjobbet på Friluftsfabriken redan är igång för full fart.
Jag är lycklig, kan inte fatta allt som hänt på denna veckan. Hur mycket som helst och det känns bara roligt. Har passat på att träffa lite folk i jönköping nu när jag varit där de här senaste dagarna, för sen vet man ju inte när man kommer dit och hälsar på nästa gång. Har träffat, sofia, hanna, petter och elin. Åh imorgon ska jag träffa josse en sväng.
Sedan har jag ringt och försökt styra upp med lägenhet också. Som tur är har jag fantastiska människor runt omkring mig som fixar och hjälper till. Så ska kolla på två lägenheter på söndag, spännande.
Men först på tur väntar friluftsfabriken och jobb + möte. Jättekul! Längtar verkligen, ska ut till Nääs fabriken och jobba lite. Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon!
PUSS
Bild från australien, saknar!

Tillbaka i Jönköping

Jaha, då var man tillbaka i jönnet då.
Efter ett par fullspäckade dagar i Borås ;) jag har massor att berätta, men tror att jag går börja med att vila lite, är jättetrött och ska iväg och jobba ikväll så tror jag behöver de ;)

Hörs senare, puss


Borås .

Är för tillfället i Borås. Åkte hit i Tisdags pågrund av en Arbetsintervju.
Ja nu undrar ni säkert vad tusan det är som händer.
Men de är så att jag har hoppat av skolan, pågrund av många anledningar.
Det var inte min grej helt enkelt, jag ska jobba med människor inte sitta inne framför en dator
och räkna siffror hela dagarna, punkt slut!
Åh de känns så himla bra. Så  eftersom jag tagit de bestultet så var de bara ut och söka jobb.
Då har jag ansökt till alla möjliga ställen och saker.

Så var på säljintervju i tisdags, gick mycket bra. Alltid kul med nya erfarenheter, från både att bemöta nya människor och intervjuer.
idag har jag även varit på en annan intervju på Frilufsfabriken, jobbar med event och kickoffer för olika företag. Gick också väldigt bra.

Alltid roligt att träffa givande människor, så de är så läget ser ut, stannar nog kvar här tills imorgon också. Trivs bra i Borås. Kul att få träffa Peter och Linda också. De är underbara, ställer alltid upp, och finns alltid där om de skulle vara något, precis som mina föräldrar.
Skönt att man har folk runt omkring sig som bryr sig.

Allt är great, pusshej


Fixa dina shorts inför sommaren .

Härlig inspiration, se vad man kan göra med lite nitar.

Sälen 2011-2012

Nu sitter jag i bilen påväg hem från underbara Sälen. Vi har nu varit här i en vecka tillsammans med släkt och vänner. Vädret har varit super på alla sätt, massor med nysnö och även strålande solsken.
Sällskapet har inte på något sätt kunnat bli bättre. Fantastiskt att kunna vara en del av denna härliga familj!
Vi har åkt hur mkt skidor som helst, både utför och längd. Vi har varit på afterski, nattklubb, firat nyår i backen, lagat mat, varit och käkat på lammet och grisen, myst i soffan, spelat helt hysteriskt! Men framför allt skrattat så de stått härliga till!
Här kommer lite bilder som jag tagit med telefonen, fler kommer framöver. Men för att få en liten bild av vad som skett, se här;

RSS 2.0