Träningsläger .

halooooj,
nu är jag tillbaka igen med en hel del nytt att berätta. Glömde ju att framföra det efterlängtade träningslägret som vi var på nu i helgen i Vrigstad :)
 Klockan nio i fredags morse gick bussen från Vapenvallen vidare mot Vrigstd och ett härligt träningsläger väntade oss. Solen gassade på oss när vi kom fram och alla var glada. Men det var bara början. Vi bodde på fyrstjärnigt hotel (viktigt, eller hur linn?!) och hade pool på hotellet, kan de bli bättre. Första träningspasset startade hårt och vi var riktigt trötta och ville i poolen det första vi gjorde när vi kom till hotellet så det blev lite vollyboll och bad innan maten serverades. Därefter väntade ytterligare ett träningspass som jag personligen tyckte gick någorlunda bättre :) När vi sprungit där och flåsat i två timmar tog vi oss tillbaka till hotellet med hungriga magar och det blev grillbuffé.. Gott tyckte libbe :D (och vi andra också såklart) Efter maten blev det ett kvällsdopp som avslutade med att henny spelade lite på gitarren och vi andra hängde på med lite allsång så gott vi kunde. Vi fick till och med höra en gammal goding "runka balle" inte illa, tror pelle tyckte det var lite småpinsamt, men inte skämdes vi inte. 
Dag två startade med löpning klockan sju på morgonen, en runda på ca. 30 minuter inte så farligt, lite lugn joggning bara innan den goda hotellfrukosten. Sedan blev det träning igen, gick jättebra verkligen, innehöll mycket skottövningar och det gillar vi :) sen var det mat igen den här gången lasagne, mums! där efter la vi oss och solade lite, men det blev lite mycket sol för min del så fick så himla ont i huvudet och gick in på hotelrummet och la mig, men det dröjde inte länge försen det var fullt med folk i mitt rum, men jag klagar inte, alltid trevlig! Så vi laddade för sista träningspasset för dagen, som inte gick något bra alls, så har inte så många komentarer om den. Kvällen blev fylld med grillbuffé och mysprat på rummen mestadels men också en och annan kareokelåt också :) Somnade ganska tidigt, var helt slut! 
Sista dagen var lugn och benen var tunga som klot. Men slapp joggingrunda på morgonen så lite sovmorgon blev det, sista träningen var det samma tempo på, fortfarande mycket fart, och slutade med spel mot A-laget. Behöver inte komentera resultatet, men tyckte vi stod upp ganska bra endå faktiskt :) bra jobbat tjejer! 
Sedan blev det pannbiff och sista pooldoppet innan hemfärden kl. 14:00 

Mycket lyckat träningsläger i solen, Huskvarna in my heart och tjejer ni rockar! 
Måste bara tillägga Lasse Bolin du är min favorit <3

här kommer lite bilder också, enjoy: 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 



                   Härlig värme, härliga planer, härliga tjejer, härligt läger helt enkelt !!



Linn och jag fick lite tid över och tog lite bilder, klart att ni ska få se dom också, så här kommer dom.

     

         

Du är underbar tjejen, har alltid kul ihop med dig. Puss på dig snygging :)

Kommentarer
Postat av: Linn

åh stumpaaaaaaaaaan

bästa.

(plus att du la in bilden som du inte kunde lägga in med pussmunnen för de inte var perfekt)

mohahaha. kärlek!

2008-07-31 @ 01:15:23
URL: http://linnheimdal.blogg.se/
Postat av: Hansen

Så Vrigstad har fått fint besök ;) haha, Fia kommer bli överlycklig av de ;) hahah..

2008-07-31 @ 22:03:05
URL: http://hahansen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0