team ortopedteknik .

idag har de varit ett farande fram och tillbaka åh en är de inte över.
Dagen började med att jag åkte in för att röntga mina benhinnor i mjölby vid 11:15 i morse. Jag var där runt 12:00 och röntgen började. Träffade en riktig tjurkärring, inget trevligt alls. Ni vet vårdcentralen är inte de bästa stället om ni frågar mig.
Sedan åkte jag vidare med tåg till Linköping åh in till mamma på US (universitetssjukhuset). Där jag fick lite mat (lasagne) jättegott åh träffa alla hennes trevliga arbetskamrater. Därefter var de vidare till ortopedtekniska och mamma följde med. Jag fick träffa en man som hette Gunnar och skulle titta på mina fötter och se hur jag gick och förmodligen gjuta ut ett par inlägg åt mig.

Vi satte oss ner och pratade och jag fick dra hela min storry än en gång där jag berättade hur de kändes och hur skadan i mina benhinnor inträffade. Han berättade därefter att detta var mycket vanligt och var chockad över att ingen varken skola lr klubb informerat mig om detta innan. Det var benhinneinflamation som de handlade om och att jag har en överrotation när jag springer. Detta kommer forhoppningsvis (inte 100%) bli helt bra med hjälp av inlägg. Åh tänk om de bara kunde vara så enkelt tänkte jag åh att ingen berättat de för mig tidigare.

Här har man gått ett helt jävla år och ingen har vetat vad de varit åh så kommer man till några riktiga specialister och de tar 5 minuter åh de kan säga exakt vad de är. helt sjukt!

Iaf, därefter fick jag ta av mig skor och strumpor och gå fram och tillbaka över golvet, åh även gjuta ut ett par inlägg så småningom åt mina fötter.

Det var en otroligt bra kille jag fick träffa åh jag är så oendligt tacksam!!
Självklart kan han inte garantera mig att de hjälper eftersom alla människor är så olika men han kunde inte tänka nått annat än att de skulle bli bra tack vare att de är ett så vanligt problem bland ungdomar.

Åh jag är gladare än nåonsin, nu ska jag fan komma tillbaka :)

stor PUSSNu ska jag äntligen åka tillbaka till jönköping åh alla mina älsklingar, åker bussen från gränna vid 20:15 så mamma och pappa stjutsar in mig dit. Sedan ska jag förhoppningsvis träffa joss en sväng ikväll. Därefter imorgon bär de av mot Borås åh ennu en kontroll med benhinnorna, sedan ska jag se träningsmatchen elfsborg - örgryte.

Men framför allt träffa morbror Peter åh Linda!

Ska bli riktigt roligt, sedan ska jag tillbaka till jönköping på onsdag åh leka med linn, jag lääääängtar!
Därefter ska jag stanna i huskvarna åh träna åh träna åh träna.massa PUSS ♦

Kommentarer
Postat av: Linn

träna + linn + josse:) :) <3 längtar jag med!

2009-02-09 @ 20:50:32
URL: http://linnheimdal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0