Håll dig brun i höst .


Självklart finns det sätt att förlänga brännan – men det viktigaste är tyvärr att du gjort grundjobbet ordentligt! 

En smart solning ger en snyggare bränna som sitter längre. Så att skrubba huden, använda bra solskydd, inte sola för länge, smörja in sig ordentligt och hellre sitta några timmar om dagen i solen än stressolning under en veckas utlandssemester – det ger den allra bästa förutsättningen för en
långvarig bränna.

Men har du slarvat finns andra sätt att fuska sig till lite extra färg:

Brun-utan-sol
Ett enkelt sätt att förbättra färgen och som dessutom inte har samma skaderisk som solarium. Dock bör du vara noga med grundarbetet och inte överdosera – för mycket brun-utan-sol ser helt enkelt inte snyggt ut!

Gradual Self Tan
Nackdelen med traditionell brun-utan-sol är att det kan bli ojämnt om du inte är noggrann och du får mycket färg på en gång som sedan försvinner om du inte underhåller den. Ett enklare sätt att hålla en jämn bränna kan istället vara att använda en så kallad Gradual Self Tan som gradvis bygger upp färgen. Den används varje dag och innehåller bara en liten, liten mängd av det aktiva ämnet DHA som finns i brun-utan-sol. Till ansiktet bör du dessutom välja en kombi-produkt som även ger fukt till huden.

Kosmetika
En lätt färgad dagkräm eller ett solpuder ger lite extra nyans till ansiktet och en fräsch lyster. Var dock noga med att välja rätt färg – många herrprodukter är utvecklade för den sydeuropeiska marknaden och är helt enkelt för mörka och för varma i nyansen. Och tänk på att lagom är bäst – det är lättare att lägga på mer om det blev för lite än tvärtom!

Källa: improveme.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0