Elfsborg - Halmstad .

Yes, idag var de elfsborg - halmstad på Borås arena. Jag satt hemma framför tv:n och tittade spänd.

Riktigt rolig match att se och elfsborg har äntligen visat att målen finns där :)
Vinst för elfsborg med 4-0

Så här skriver de om matchen på eurosport.se

Uppvisning av Elfsborg - krossade Halmstad

Elfsborg lekte med HBK

Elfsborg har haft problem med målskyttet under säsongen och fått kritik - men hemma mot Halmstad sprutade Boråslaget in fyra mål redan före paus och vann klart med 4-0. "Vi var aggressiva i dag", säger U21-landslagsmannen Emir Bajrami.

Elfsborg blev av med anfallaren Fredrik Berglund precis före säsongsinledningen och Boråslaget har trots noll förluster i Allsvenskan haft problem med målskyttet. Men hemma mot Halmstad lossnade det ordentligt.

Gästerna fick ingen bra start på matchen med skadeproblem på två spelare samtidigt och mycket dividerande på bänken. Elfsborg utnyttjade HBK:s prekära situation och ryckte ifrån till en tidigt 2-0-ledning efter bara 20 minuter.

- Vi hade en spelplan inför matchen att vi skulle vara aggressiva och hota dom via deras ytterbackar. Vi har skapat chanser även de andra matcherna och vissa dagar ramlar bollarna in, säger Elfsborgs assisterande tränare Peter Wettergren TV4.

Daniel Nordmark dundrade in 1-0 med ett skott som ändrade riktning på Andreas Johansson och ställde gästernas målvakt Magnus Bahne, och James Keene snubblade in 2-0 med vaden på en hörna.

Elfsborg lekte fotboll och i slutet av halvleken var det åter dags för Keene att trycka in bollen i mål från nära håll. Två minuter senare stod Emir Bajrami för matchens delikatess när han tunnlade sin motståndare och serverade Denni Avdic, som vackert kunde språngnicka in 4-0. Tvåmålsskytten Keene var efteråt full av beundran för sin lagkamrat Bajrami.

- Han är en fantastisk spelare och visar det varje match. Han är en framtida stjärna, säger anfallaren.