Största chillhelgen på länge .

Nu börjar helgen närma sitt slut, åh de tycker inte jag är allt för kul!

Just nu sitter jag och josse och ser på ännu en beckfilm. Hahaha ..

Vi måste ju stå fast vid våra vanor, alltid en beck på söndagar.

Helgen förövrigt då:

Fredagen var mycket lyckad. Jag jobbade först mellan 06:30 – 13:30 därefter blev de hem och packa lite sen iväg till bussen. Gulliga mormor kom och hämtade mig och skjutsade mig till bussen. Sen var de en och en halv timmes bussresa till Huskvarna.

Jag gick sen hem till josse där hon var ensam hemma. Linn kom strax därefter.

Vi satte oss och tjatade en massa som vanligt! Sen kom vi på att vi var tvungna att handla lite till det vi skulle grilla, så de blev som vanligt stress för att hinna med bussen. Tänk att vi aldrig lär oss. Alltid först jättelugnt verkligen segar fram, sen får vi alltid stressa till allt vi ska göra, varför kan man inte ta allt i samma tempo så slipper man stressa och sånt.

Så de blev ner och handla. Sen tillbaka och grilla, vädret var riktigt fint, så vi hade mycket treevligt! Som alltid med mina blondies. De blev mkt skratt!!

Lördagen vaknade vi alla upp i josses föräldrars dubbelsäng, ojj så mysigt!

Det blev frukost och som vanligt stress och försenade ner till samlingen på vapenvallen vid 10:00.´, hahah! Trots man bor närmast så kommer vi försent, hur lyckas man?

Sen åkte vi minibussar till Thomas sommarstuga åh fick träffa thomas hans fru och hund.

Vi bytte om och de blev en långlång löprunda, i en och en halv timme, usch!

Det var intervaller, backe och grodhopp! Därefter fotboll i löpardojjor, inget att rekommendera måste jag säga. Det var lamt och ingen orkade röra på benen, fast vi hade rätt kul endå. Sen blev de bad i sjön i närheten, 22grader och riktigt avsvalkande och skönt!

Alexandra som vanligt blev dagens badkruka, åh vann en handduk på köpet. Tur!

Sen var de dags för mat, mycket god kassler i ugnen och potatissallad! När vi satt där och åt kom de fram ett antal roliga saker. Åh självklart är de ju josse som kommer upp med alla de konstiga påståendena. Det började med att josse frågade Torben om en sodastreamer skulle sprängas skulle de komma eld när den exploderar då? Hahaha!

Sen så pratade hon med sin mamma och skulle berätta om att vi skulle bada och ha TREKAMP! Men istället blev de bad och TREKANT. Åh josse bara jaa åh jag är i lag med Thomas och Pella xD hahah! Hennes mamma: ” åh de låter roligt” hahahah!

Men trekampen blev också rolig, kanske inte som josse hoppats på men endå. Sen började de regna och vi drog hem, hem till josse och chillade vidare. Linn åkte hem och skulle hämta grejer till att sova här ytterligare en natt och vi somnade framför en beck. Vaknade av att linn stod utanför dörren ny duschad och fräsch! Åh allt med nya nyheter. Den här gången var de att hon åkt ifrån mopeden olåst. Så de blev till att ringa runt till en massa för att lösa problemet åh till slut fick hon tag i getto så han var gullig och skjutsade henne till Tenhult åh vi blev tvungna att följa med. Men vi hade kul åh så fixade vi moppen också så alla kunde bli lugna. Sen åkte vi tillbaka åh handlade till tacos som vi skulle äta sen tillbaka till josse där vi satte på en film och chillade vidare ;) haha!

Vi ryckte till när albert kikade in genom fönstret och så kom didde och han och hälsade på och tyckte vi skulle hänga med bort på festen hos Hanna borgström. Åh vi verkade vara väldigt efterlängtade så vi gick bort en sväng och hälsade på alla. Det blev ingen lång visit bara kul att träffa alla! Sen hem igen och käka taco och film! Agge kom också och hälsade på en stund och sen gick vi och la oss runt 4 tiden.

Idag söndag har de bara blivit film hela dagen, Linn åkte runt 12:40 och skulle på släktmiddag så här har josse och jag legat och slappat hela dagen. Nu ska vi nog snart ta tag i livet och duscha och fixa oss lite. Dra in till stan och kolla lite, sen blir de FOTBOLL, sverige – kina på stadsparksvallen med mina små blondiner!

FREDAG:


 

LÖRDAG:

Nu ska jag inte tjata mer, vi hörs PUSS


Kommentarer
Postat av: Linn

"bilder kommer" du och josse alltså ;) <3

2009-07-19 @ 21:06:22
URL: http://linnheimdal.blogg.se/
Postat av: josse

<3<3<3

2009-07-20 @ 16:52:37
URL: http://josefineryden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0