Uppskatta det ni har .

heeeej, jaa jag vet måste skärpa till mig nu, uppdateringarna är riktigt dåliga nu, men de är för att de har varit så mycet nu sista tiden.  

Åh tänkte självklart berätta lite för er vad som har hänt.


Helgen har varit följande:

Fredag:
jaa, började ju ganska roligt! vaknade runt halv 3 på natten av att telefonen ringde, åh de tog en lång stund innan jag förstod vem jag igentligen pratade med. När jag väl fattade så blev de ett riktigt trevligt samtal. Det var nämligen Jesper som vi träffade när vi var i halmstad i sommras. Trevlig kille, tänk om alla kunde vara så trevliga!
vi hade en hel del att prata om kan man ju lugnt säga, slutade väl att prata vid kl. 8 på morgonen lr nått. haha, de var mitt livs längsta telefonsamtal den saken är säker. Men de var kul att han inte glömt bort mig ;)
När jag sewdan vaknade nästa gång var väl kl. runt 12 och vi skulle åka och kolla upp mina benhinnor för 100000 gången. Det gick ju inget vidare kan man inte påstå, läkaren kunde inte svara på en enda fråga jag hade åh de ända han kunde berätta var att han inte förstod hur jag kunde träna och ha så ont, enligt honom fanns de bara en utväg, åh de var att sluta spela fotboll. Åh de är de sista jag tänker göra!
En remiss skickade han iaf, så hoppas jag får komma in till en specialist som förstår mig lite iaf!
Sedan var resten utav fredagen ganska lugn, övningskörde en sväng och var hos fröken olsson och bytte juklapp :)

Lördag:
shit, de blev en omtumlad dag. Började lugn, låg och slappade framför skidorna hela morgonen. Hjälpte mamma lite med maten, skulle ha gäster. Det var fam. Johansson och Bjälqvist. Det skulle bli bastukväll här. 
Tyvärr slutade det i en tragedi, pappa svinnade rakt ner i stengolvet och spräckte ögonbrynet. Han hade druckit dåligt och fått vätskebrist, så han fick sy 15 stygn plus inuti också. Så de var inte så jättekul. Det slutade med att vi fick sitta och vänta på akuten i motala hela den kvällen. Som tur var så var de ingen fara, alla värden var bra. Det var bara det att han måste dricka mer under dagarna när han jobbar och så. Såå hoppas jag verkligen att han gör nu i fortsättningen! 
Måste lägga till en sak,
"uppskatta det ni har. För det kan hända precis vad som helst, när man minst anar de!"  

Söndag:
Jag övningskörde in till mjölby och tog tåget in till linköping där jag mötte upp henke. Vi julshoppade de sista julklapparna och lite. Därefter åkte vi hem och vi avslutade med fruktsallad hemma hos oss och därefter började vi spela in en film som handlar om vår härliga släkt som de blir premiär på under julaftonen. spännande!  
Kvällen slutade med att vi hela familjen klädde granen och lite.

Kommentarer
Postat av: Linn

jag saknar dig massajättemegahurmycketsomhelstmycket. hälsa din pappa och hoppas han blir bättre.

du är min finaste :) <3

2008-12-22 @ 19:20:11
URL: http://linnheimdal.blogg.se/
Postat av: Anonym

klart jag inte glömmer :D och det var mycket trevligt :)

2009-01-26 @ 21:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0